ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Ασντόντ 4-1: Φιλική τεσσάρα με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ στην επιστροφή Μιχαηλίδη στην πρώτη ομάδα

Ο Φιλίπε Σοάρες πανηγυρίζει το γκολ του στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Ασντόντ | 28 Νοεμβρίου 2022
Ο Φιλίπε Σοάρες πανηγυρίζει το γκολ του στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Ασντόντ | 28 Νοεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του φιλικό στην Κύπρο επικράτησε της Ασντόντ με 4-1 έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο ενώ το φιλικό συνοδεύτηκε από την επανεμφάνιση του Μιχαηλίδη στην πρώτη ομάδα μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο από τα τρία φιλικά που θα δώσει στην Κύπρο σε αυτή τη μίνι προετοιμασία του επικράτησε της Ασντόντ με 4-1 σε ένα παιχνίδι που είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, είχε ωραίους συνδυασμούς ενώ το φιλικό κόντρα στην ομάδα από το Ισραήλ συνοδεύτηκε από την επανεμφάνιση του Μιχαηλίδη στην πρώτη ομάδα μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε μια ενδεκάδα με παίκτες που δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής όπως ο Ρικιάρντο, ο Μπράντον Τόμας, ο Νάσμπεργκ και ο Μουργκ και στη διάρκεια του αγώνα χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στην πρώτη του καλή ενέργεια όταν ο Ρικιάρντο έδωσε στον Φιλίπε Σοάρες που από το ύψος του πέναλτι "τσίμπησε" τη μπάλα πάνω από τον Ζεράφι και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου συνέχισαν να έχουν την υπεροχή στο ματς και βρήκαν και δεύτερο τέρμα στο 28' όταν ο Φιλίπε Σοάρες από τα δεξιά γύρισε προς τον Μπίσεσβαρ που σε κενή εστία ουσιαστικά πλάσαρε για το 2-0.

Με τη σέντρα η Ασντόντ κατάφερε να μειώσει το σκορ όταν ο Αντίρ Λεβί γύρισε προς τον Μπριόν που έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, νίκησε τον Κοτάρσκι και "έγραψε" το 2-1.

Το γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ δεν τον πτόησε με τους Θεσσαλονικείς να εξακολουθούν να έχουν την υπεροχή στο ματς και να βρίσκουν και τρίτο γκολ στο 34' όταν ο Ράφα Σοάρες έγινε κάτοχος της μπάλας στα αριστερά, γύρισε παράλληλα τη μπάλα προς τον Μπράντον Τόμας που με προβολή έγραψε το 3-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τους Ζίβκο Ζϊβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα και Σβαμπ με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί την υπεροχή ενώ στο 62' έκανε ακόμη επτά αλλαγές και ουσιαστικά άλλαξε όλη την ομάδα που είχε ξεκινήσει την αναμέτρηση.

Επιστροφή Μιχαηλίδη και 4-1 με Κωνσταντέλια

Φυικά από τις αλλαγές που έκανε στο 62' ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στην παρουσία του Γιάννη Μιχαηλίδη σε ματς της πρώτης ομάδας για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό του που τον άφησε εκτός δράσης για επτά μήνες. Ο νεαρός αμυντικός είχε παίξει σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ Β' στις αρχές Νοεμβρίου αλλά για πρώτη φορά αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα.

Η ομάδα του Λουτσέσκου βρήκε ένα ακόμη γκολ στο 80' όταν ανέβηκε ψηλά, έκλεψε στα δεξιά τη μπάλα με τον Βιεϊρίνια να δίνει στον Ελ Καντουρί, αυτός πέρασε με τη μια στον Κωνσταντέλια ο οποίος με ωραίο πλασέ με το δεξί έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας της Ασντόντ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι (46' Ζίβκοβιτς), Σάστρε (62' Βιεϊρίνια), Κάργας (62' Κουλεριάκης), Νάσμπεργκ (62' Μιχαηλίδης), Ράφα Σοάρες (62' Σελιμάι), Φιλίπε Σοάρες (62' Κουαλιάτα), Ντόουγκλας (46' Καντουρί), Μουργκ (46' Σβαμπ), Μπίσεσβαρ (62' Κωνσταντέλιας), Αντρέ Ρικάρντο (62' Νάρεϊ), Μπράντον Τόμας (46' Ολιβέιρα).

ΑΣΤΝΤΟΝΤ: Ζεράφι, Μπέντζαμιν, Τσβέτκοβιτς, Χάκμον, Ζάσνο, Ρόι Λέβι, Ζάμπαγκ, Χάρους, Μπριόν, Αντίρ Λέβι, Μαματά.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ