STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Άρης: Τι προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας για τα επεισόδια και τη διακοπή στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - Άρης: Τι προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας για τα επεισόδια και τη διακοπή στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ μετά την είσοδο των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και τα επεισόδια που έγιναν κινδυνεύει με ποινή κεκλεισμένων των θυρών από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές.

Τα όσα έγιναν την Κυριακή (28/11) το βράδυ στην Τούμπα και οδήγησαν στη διακοπή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Άρης για 40 και πλέον λεπτά θα επιφέρουν τη βαριά τιμωρία των γηπεδούχων.

Η εισβολή των φίλων του ΠΑΟΚ και τα επεισόδια που έγιναν στην καθυστερήσεις φέρνουν τον δικέφαλο αντιμέτωπο με βαριά τιμωρία καθώς θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο από 50.000 ευρώ ως 250.000 ευρώ ενώ κινδυνεύει με ποινή κεκλεισμένων των θυρών από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές.

Αυτά πάντα σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα και το άρθρο 15, παράγραφος 4 και σε εξάρτηση με το περιεχόμενο των εκθέσεων του παρατηρητή, της Αστυνομίας και το φύλλο αγώνα

Αναλυτικά ο Πειθαρχικός Κώδικας αναφέρει τα εξής:

Είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου

"Η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, όπως και η δημιουργία επεισοδίων στα αποδυτήρια στις κερκίδες και στον εν γένει χώρο του γηπέδου, επιφέρει τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:

α) Χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ έως εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ, εφόσον η είσοδος των οπαδών ή τα επεισόδια δεν συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας.

β) Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων (250.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, από δύo (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές".

ΠΑΟΚ - Άρης: Τι προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας για τα επεισόδια και τη διακοπή στην Τούμπα

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ