ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Γκαρσία για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη

Ο Κρμέντσικ πανηγυρίζει με τον Τζόλη γκολ του στο ΠΑΟΚ - ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Κρμέντσικ πανηγυρίζει με τον Τζόλη γκολ του στο ΠΑΟΚ - ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς εκπλήξεις αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Πάμπλο Γκαρσία που ζήτησε από τους παίκτες του θέληση και πάθος για τη νίκη επί του Άρη (19.30, NS1-Sport24).

Ο Βιεϊρίνια στις δηλώσεις του για το σημερινό ντέρμπι με τον Άρη (07/03, 19.30 NS1-Sport24) έκανε λόγο για τη θέληση και το πάθος που θα κρίνουν την νίκη. Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε για ρεβάνς που θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ από τους κιτρινόμαυρους για την ήττα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στους παίκτες του πριν από την χθεσινή τελευταία προπόνηση και τους τόνισε πως θα πρέπει να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έδειξαν στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Άστερα στην Τρίπολη για να πάρουν μια νίκη που είναι σημαντική και για λόγους γοήτρου.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει συνειδητοποιημένος στην αναμέτρηση με τον Άρη και θέλει να πάρει εκτός από τους τρεις βαθμούς και ψυχολογία ενόψει των πλέι οφ.

Τα πράγματα φαίνεται να είναι ξεκάθαρα για τον Ουρουγουανό τεχνικό σε σχήμα με το σχήμα που θα παρατάξει. Αν υπάρχει ένα ερωτηματικό αυτό έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας και τον παρτενέρ του Ίνγκασον με τη θέση να διεκδικείται ανάμεσα σε Βαρέλα και Κρέσπο.

Κατά τα άλλα ο Ζίβκοβιτς θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου με τον Ροντρίγκο στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Βιεϊρίνια στο αριστερό.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν ο Τσιγγάρας με τον Σβαμπ και τον Ουάρντα που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τη Λαμία για το κύπελλο να αναλαμβάνει και πάλι το ρόλο του επιτελικού.

Η τριάδα της επίθεσης μοιάζει δεδομένη με τους Άντριγια Ζίβκοβιτς και Χρήστο Τζόλη στα δύο άκρα και τον Κρμέντσικ στην κορυφή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ