ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Βαρέλα, σίγουρα εκτός με τη Σλόβαν

Ο Φερνάντο Βαρέλα στο ματς του ΠΑΟΚ με την Ριέκα για το Conference League | 19 Αυγούστου 2021
Ο Φερνάντο Βαρέλα στο ματς του ΠΑΟΚ με την Ριέκα για το Conference League | 19 Αυγούστου 2021 INTIME

Οι ενοχλήσεις στη μέση που ένιωσε πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Φερνάντο Βαρέλα τον αφήνουν νοκ-άουτ και από το παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Κάκωση πρώτου βαθμού η διάγνωση για τον Μουργκ.

Ο Φερνάντο Βαρέλα δεν ξεκίνησε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αν και βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο έμπειρος αμυντικός έκανε μάλιστα και παυσίπονη ένεση για να μην χάσει την αναμέτρηση, ωστόσο οι πόνοι δεν υποχώρησαν και έμεινες τελικά εκτός.

Ο Βαρέλα και στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει ζητήματα με τη μέση του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε στην ένεση που έκανε, η αλήθεια είναι ότι προβληματίζουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Τον αγώνα της Πέμπτης (30/9, 22:00) με την Σλόβαν Μπρατισλάβας θα τον χάσει. Αυτό που ανησυχεί τους επιτελείς του Δικεφάλου είναι μην επιμείνουν οι ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και χρειαστεί να μείνει εκτός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Την απουσία του από το ματς με την Σλόβαν τον επιβεβαίωσε μέσω ανακοίνωσης και ο ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο Τόμας Μουργκ έχει κάκωση στον αστράγαλο και ότι ξεκίνησε και αυτός θεραπείες, με τη συμμετοχή του στα επόμενα παιχνίδια να εξαρτάται από την αντίδρασή του σε αυτές.

"Με δύο προβλήματα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το ένα προέκυψε πριν το ματς και το άλλο κατά τη διάρκεια.

Ο Φερνάντο Βαρέλα που έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στη μέση, θα υποβληθεί σήμερα σε θεραπεία με ένεση και θα καταβληθεί προσπάθεια να είναι στη διάθεσή του Ράζβαν Λουτσέσκου στο ματς της Κυριακής (03.10) κόντρα στον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, ο Τόμας Μουργκ που αποχώρησε με χτύπημα στον αριστερό αστράγαλο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση πρώτου βαθμού.

Ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία και η συμμετοχή του στα ματς με Σλόβαν Μπρατισλάβας, ΟΦΗ θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του", αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ