ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αναμονή για Ολιβέιρα και Κουλιεράκη

Ο Νέλσον Ολιβέιρα
Ο Νέλσον Ολιβέιρα INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του ξεκινούν προετοιμασία για τον αγώνα με το Λεβαδειακό και το πρώτο το μέλημα του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ είναι η αξιολόγηση της κατάστασης των Ολιβέιρα και Κουλιεράκη.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πλέον θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες στον εκτός έδρας αγώνα με το Λεβαδειακό.

Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς το ενδιαφέρον του ιατρικού επιτελείου θα είναι στραμμένο στον Νέλσον Ολιβέιρα και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο νεαρός στόπερ του Δικεφάλου που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας με ένα οίδημα στον τετρακέφαλο έχασε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Έμεινε εκτός αποστολής αφού και στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι το Σάββατο το απόγευμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η κατάσταση του θα αξιολογηθεί από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να φανεί αν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα στη Λειβαδιά.

Η κατάσταση του Νέλσον Ολιβέιρα κρίθηκε μη ανησυχητική, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο πέτυχε το δεύτερο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι περισσότερο σύνθετη. Και αυτό διότι ο Πορτογάλος είχε ενοχλήσεις και την περασμένη εβδομάδα, χωρίς να προκύπτει από τις εξετάσεις που έκανε κάποιο πρόβλημα.

Ο Ολιβέιρα ξεκίνησε κανονικά στο παιχνίδι με τους πράσινους, πραγματοποίησε εξαιρετική μάλιστα εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν άντεξε μέχρι τέλους ζήτησε αλλαγή και αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του.

Είναι λογικό μετά από το περυσινό σοβαρό τραυματισμό του, αλλά και την ατυχία του με το κάταγμα στα πλευρά στην προετοιμασία του καλοκαιριού ο έμπειρος φορ να είναι πολύ προσεκτικός κάθε φορά που αισθάνεται ενοχλήσεις. Και θα χρειαστεί ακόμη περισσότερο χρόνο – και περισσότερα γκολ, όπως αυτό που πέτυχε κατά του Παναθηναϊκού- για να ανακτήσει την χαμένη του αυτοπεποίθηση.

Και η δική του κατάσταση θα αξιολογηθεί από το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου με τις εκτιμήσεις πάντως να λένε ότι θα αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα με το Λεβαδειακό. Με την ένδεια που υπάρχει στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ μια ενδεχόμενη απουσία του θα δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Φάνηκε άλλωστε και στο κυριακάτικο ντέρμπι πως το plan B του Ρουμάνου τεχνικού δεν απέδωσε.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ