ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε το δανεισμό του Μπίσεσβαρ στον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ EUROKINISSI SPORTS

Στον Απόλλωνα Λεμεσού μέχρι το τέλος τη σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με τις δύο ομάδες να επισημοποιούν το μεταξύ τους deal την Τρίτη.

Στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο 32χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός είχε χάσει τη θέση του βασικού στον ΠΑΟΚ (4 συμμετοχές φέτος στην Super League), με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να έρχονται έτσι σε συμφωνία με την κυπριακή ομάδα για το δανεισμό του ως το καλοκαίρι όπου και θα αρχίσει από τότε να τρέχει το τελευταίο έτος του συμβολαίου του με τον Δικέφαλο.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον Απόλλωνα Λεμεσου μέχρι το φινάλε της σεζόν 2020-21.Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Θεσσαλονικείς, με τον Απόλλωνα να αναφέρει από την πλευρά του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του:

"H Eταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ολλανδού ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (08/03/1988) υπό τη μορφή δανεισμού για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η συμφωνία θα επικυρωθεί με την κάθοδο του ποδοσφαιριστή στην Κύπρο και μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων".


Ο Σουριναμέζος βρέθηκε νωρίτερα στην Τούμπα και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πριν αναχωρήσει για την Κύπρο.

Σημειώνεται πως ο Απόλλωνας Λεμεσού είναι πρωτοπόρος αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα της Κύπρου έχοντας 43 βαθμούς μετά από 20 αγωνιστικές, τρεις περισσότερους από την 2η της βαθμολογίας Ομόνοια και τέσσερις απο την 3η Ανόρθωση.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ