ΠΑΟΚ

"Προφορική συμφωνία Αμπέλ Φερέιρα - Παλμέιρας"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Δικέφαλο στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Αμπέλ Φερέιρα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Περίπου 24 ώρες πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Γρανάδα στην Ισπανία, όλα δείχνουν ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι και το τελευταίο του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του Δικεφάλου.

Στην Βραζιλία μιλούν ήδη για προφορική συμφωνία ανάμεσα στον Πορτογάλο τεχνικό, Αμπέλ Φερέιρα, και την Παλμέιρας και αν ισχύουν οι σχετικές πληροφορίες αυτό που απομένει για να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις είναι να συμφωνήσει και ο ΠΑΟΚ στην παραχώρηση του.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Βραζιλία αναφέρουν ότι η Παλμέιρας αφού εισέπραξε αρνητικές απαντήσεις από Λατινοαμερικάνους προπονητές αποφάσισε να επενδύσει στην περίπτωση του Αμπέλ Φερέιρα για να αντικαταστήσει τον Λουξεμπούργκο Βαντερλέι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία με την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού ο οποίος πιθανότατα θα ταξιδέψει για την Βραζιλία μετά τον αυριανό αγώνα του Δικεφάλου με την Γρανάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Παλμέιρας. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα υψηλό σε οικονομικές απολαβές για τον ίδιο και του συνεργάτες του αν και η χρονική διάρκεια του δεν έχει αποσαφηνιστεί. Πιθανότατα θα ισχύσει για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια.

ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ

Όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση ότι ο ΠΑΟΚ θα συμφωνήσει να παραχωρήσει τον προπονητή του κάτι που για την ώρα τουλάχιστον δεν έχει οριστικοποιηθεί. Διαπραγματεύσεις υπάρχουν και συνεχίζονται, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο Δικέφαλος εφόσον συναινέσει στην αποδέσμευση του Πορτογάλου τεχνικού. Το σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση οι διαπραγματεύσεις που γίνονται δεν αφορούν ποσά 6 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ακούγεται στην Βραζιλία.

Επίσης είναι δεδομένο ότι εκτός από τα χρήματα που θα εισπράξει ο ΠΑΟΚ αν προχωρήσει σε συμφωνία με την Παλμέιρας θα εξοικονομήσει 2 εκατομμύρια, που είναι οι ετήσιες απολαβές του Πορτογάλου τεχνικού και των συνεργατών του. Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος προπονητής στο ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς να έχει να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μεγαλύτερης μερίδας των φιλάθλων του Δικέφαλου.

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΡΕΜΠΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Βέβαια το ενδιαφέρον στην ενδεχόμενη αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα θα έχει περισσότερο να κάνει με την επόμενη ημέρα στην τεχνική ηγεσία του Δικέφαλου. Αυτή θα καθοριστεί από τον Όλαφ Ρέμπε που από την στιγμή που δέχθηκε την πρόταση της Παλμέιρας είχε δύο δρόμους να ακολουθήσει: είτε να την απορρίψει, είτε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους Βραζιλιάνος προετοιμάζοντας και τη διάδοχη κατάσταση.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ

Η περίπτωση του Πάμπλο Γκαρσία έχει και πάλι μεγάλο ενδιαφέρον και φαντάζει αρκετά πιθανή. Ο Ουρουγουανός που συνεχίζει την εξαιρετική δουλειά του στην ομάδα Κ-19 του Δικεφάλου, έχει από το καλοκαίρι δηλώσει ότι είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα. Νομοτελειακά αυτό κάποια στιγμή θα συμβεί και από τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν θα διαφανεί αν έχει φτάσει πλέον η δική του ώρα. Ο Γκαρσία, μαζί με τον συνεργάτη του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, έχει ήδη ξεκινήσει τα απαραίτητα μαθήματα για το δίπλωμα Α της UEFA. Ένα δίπλωμα που ήδη έχει άνθρωπος στο τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου ο Γιάννης Αμανατίδης.

Όλα πάντως τα παραπάνω θα ξεκαθαρίσουν μετά το αυριανό παιχνίδι καθώς αυτό που προκύπτει από τον ΠΑΟΚ είναι ότι αυτή την στιγμή το μόνο που τους απασχολεί είναι ο αγώνας με την Γρανάδα και πως όλα τα υπόλοιπα έπονται…

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ