ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αλλάζει το κέντρο της άμυνάς του

Ο Μάρκο Ρέντε με τη φανέλα της Χέρακλες
Ο Μάρκο Ρέντε με τη φανέλα της Χέρακλες MARCEL TER BALS / ORANGE PICTURES / DPPI VIA AFP

Με τον Γερμανό Μάρκο Ρέντε να αποτελεί το φρέσκο όνομα στη λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους, τον Ιβάν Νέσμπεργκ να έχει συμφωνήσει και τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο να παραμένει ακόμη σε εκκρεμότητα, είναι ξεκάθαρο πως διαφοροποιούνται τα δεδομένα στο κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη συμφωνία που έκλεισε με τον Ράφα Σοάρες για το αριστερό άκρο της άμυνας του προσπαθεί να ρυθμίσει τις ανοικτές υποθέσεις των στόπερ.

Μετά τον Ιβάν Νέσμπεργκ -που όπως αποκάλυψε δημόσια ο ίδιος ο Ζοζέ Μπότο έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ- οι άνθρωποι του Δικεφάλου εντείνουν τις προσπάθειες τους για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, περιμένοντας την ίδια ώρα την απάντηση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις, ο Δικέφαλος έχει ψηλά στη λίστα του τον Γερμανό στόπερ Μάρκο Ρέντε της Χέρακλες που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Ο 25χρονος στόπερ άρχισε να αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο στην Ολλανδία, καθώς πριν μετακομίσει στη Χέρακλες τον Αύγουστο του 2020, είχε συμμετοχές στις χαμηλές κατηγορίες με τη β' ομάδα της Ντόρτμουντ.

Ο Ρέντε είναι δεξιοπόδαρος και εφόσον αποκτηθεί θα καλύπτει μαζί με τον Ίνγκι Ίνγκασον την μια θέση των στόπερ στην τετράδα της άμυνας του Δικεφάλου.

Για την άλλη υπάρχει ο Νέσμπεργκ, που είναι αριστεροπόδαρος και τον οποίο ο ΠΑΟΚ θέλει να φέρει όσο γίνεται πιο γρήγορα στη Θεσσαλονίκη για την υπογραφή του συμβολαίου του. Εφόσον ανανεώσει και ο Κρέσπο, θα είναι αυτός που μαζί με τον Νορβηγό θα καλύπτουν την αριστερή πλευρά των στόπερ μέχρι τουλάχιστον να επιστρέψει υγιής ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Καταλαβαίνει κανείς ότι αυτός που παραμένει πίσω στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών του Δικεφάλου είναι ο Ενέα Μιχάι. Κάτι που θα επιβεβαιωθεί ακόμη πιο έντονα στην περίπτωση που ο Άνχελ Κρέσπο δεν ανανεώσει τελικά το συμβόλαιό του και ο ΠΑΟΚ κινηθεί για την απόκτηση άλλου παίκτη.

Το σίγουρο είναι ότι τα δεδομένα στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ αλλάζουν και μάλιστα σημαντικά. Υπάρχει πάντα ο Ίνγκασον, που παραμένει σημείο αναφοράς, και ο Ζοζέ Μπότο προσπαθεί με τις κινήσεις που κάνει να στελεχώσει μια ικανή ομάδα κεντρικών αμυντικών γύρω από τον Ισλανδό.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ