ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Απόψε περιμένει 7,5 εκατ. ευρώ από τον Γιαννούλη με νίκη της Νόριτς

Ο Δημήτρης Γιαννούλης
Ο Δημήτρης Γιαννούλης EUROKINISSI

Την επιστροφή της στην Premier League ετοιμάζεται να πανηγυρίσει απόψε (22:00) η Νόριτς με νίκη επί της Μπόρνμουθ και αυτόματα ενεργοποιείται η ρήτρα αγοράς του Δημήτρη Γιαννούλη έναντι 7,5 εκατ. ευρώ.

Η Νόριτς ετοιμάζεται απόψε να πανηγυρίσει την επιστροφή της στην Premier League, εφόσον νικήσει τη Μπόρνμουθ στην εντός έδρας αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για τις 22:00. Με τρίποντο τα "καναρίνια" κατακτούν μαθηματικά το πρωτάθλημα της Championship. Το γεγονός αυτό βρίσκει πολλαπλά κερδισμένο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον Δημήτρη Γιαννούλη στην αγγλική ομάδα.

Αυτή τη στιγμή, η Νόριτς πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου βρίσκεται στο +8 από τη δεύτερη Γουότφορντ και 17 βαθμούς από την τρίτη θέση. Κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται μόλις 2 βαθμούς για να εξασφαλίσει την άνοδο. Κατά επέκταση η μεταγραφή του Έλληνα ακραίου αμυντικού θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν με τους όρους που ήδη έχουν συμφωνήσει ΠΑΟΚ και Νόριτς.

Οι Άγγλοι θα πρέπει να καταβάλουν στο Δικέφαλο την υποχρεωτική, σε περίπτωση ανόδου τους στη μεγάλη κατηγορία, ρήτρα για τον Γιαννούλη που φτάνει στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Με αυτό το ποσό, η μεταγραφή του 25χρονου αμυντικού θα είναι η δεύτερη πιο ακριβή παραχώρηση ποδοσφαιριστή που πραγματοποιεί ο ΠΑΟΚ στην ιστορία μετά τα 10 εκατομμύρια που έδωσε η Αλ Ίτιχαντ για να αποκτήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τον Γενάρη του 2019.

Αν υπολογίσει κανείς το ενοίκιο του ενός εκατομμυρίου που πληρώνει η Νόριτς για το δανεισμό του Γιαννούλη το συνολικό ποσό της μεταγραφής του στην αγγλική ομάδα θα είναι υπερδιπλάσιο από τα 4 εκατομμύρια που εισέπραξε ο Δικέφαλος από την Βόλφσμπουργκ για τον Βιεϊρίνια τον Γενάρη του 2012.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ