ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιαννούλη στη Νόριτς

Ο Γιαννούλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα που ήταν και αρχηγός
Ο Γιαννούλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα που ήταν και αρχηγός EUROKINISSI SPORTS

Η Νόριτς καλπάζει προς την Premier League και η οριστική μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη στα Καναρίνια μοιάζει να είναι δεδομένη. Δεύτερη πιο ακριβή παραχώρηση παίκτη του ΠΑΟΚ.

Η Νόριτς νίκησε με τον Δημήτρη Γιαννούλη εκτός έδρας την Ντέρμπι και πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου βρίσκεται στο +8 από τη δεύτερη Γουότφορντ και 17 βαθμούς από την τρίτη θέση. Κάτι που σημαίνει ότι τα Καναρίνια χρειάζονται μόλις 2 βαθμούς για να εξασφαλίσουν την άνοδο στην Premier League.

Κατά επέκταση η μεταγραφή του Έλληνα ακραίου αμυντικού θα ολοκληρωθεί όπως όλα δείχνουν στο τέλος της σεζόν με τους όρους που ήδη έχουν συμφωνήσει ΠΑΟΚ και Νόριτς.

Οι Άγγλοι θα πρέπει να καταβάλουν στο Δικέφαλο την υποχρεωτική, σε περίπτωση ανόδου τους στη μεγάλη κατηγορία, ρήτρα για τον Γιαννούλη που φτάνει στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Με αυτό το ποσό η μεταγραφή του 25χρονου αμυντικού θα είναι η δεύτερη πιο ακριβή παραχώρηση ποδοσφαιριστή που πραγματοποιεί ο ΠΑΟΚ στην ιστορία μετά τα 10 εκατομμύρια που έδωσε, έστω και με καθυστέρηση, η Αλ Ίτιχαντ για να αποκτήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς το Γενάρη του 2019.

Αν υπολογίσει κανείς το ενοίκιο του ενός εκατομμυρίου που πληρώνει η Νόριτς για το δανεισμό του Γιαννούλη το συνολικό ποσό της μεταγραφής του στην αγγλική ομάδα θα είναι υπερδιπλάσιο από τα 4 εκατομμύρια που εισέπραξε ο Δικέφαλος από την Βόλφσμπουργκ για το Βιεϊρίνια τον Γενάρη του 2012. Η παραχώρηση του Πορτογάλου αρχηγού στους Γερμανούς θα είναι, από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί αυτή του Γιαννούλη η τρίτη πιο ακριβή στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ