STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Η ευκαιρία του Σβαμπ και η τρομερή επέμβαση του Στάνκοβιτς

Ο Στέφαν Σβαμπ επιχειρεί σουτ σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα | 26 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Στέφαν Σβαμπ επιχειρεί σουτ σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα | 26 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ μέσα σε λίγα λεπτά, όμως ο Σβαμπ ήταν άστοχος σε δυνατό σουτ που έκανε στο 26' και ο Αουγκούστο είδε το όμορφο πλασέ του να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Στάνκοβιτς.

Το ντέρμπι στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten πήρε φωτιά από το 25ο μέχρι το 30ο λεπτό, με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει στροφές και να έχει δύο καλές στιγμές για να παραβιάσει την εστία της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει.

Η πρώτη καταγράφηκε στο 26', με τον Σβαμπ να κλέβει τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και να την κουβαλάει μέχρι τα όρια της μεγάλης περιοχής του Στάνκοβιτς χωρίς να δέχεται μαρκάρισμα από κάποιον παίκτη της Ένωσης, για να εξαπολύσει τελικά το δυνατό σουτ με το αριστερό ο Αυστριακός αλλά τη μπάλα να παίρνει ύψος και να μην απειλεί τον Στάνκοβιτς.

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε νέα τελική και αυτή τη φορά εντός στόχου, με τον Ντάγκλας Αουγκούστο να κάνει το συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής και τον Στάνκοβιτς να πέφτει έγκαιρα στη δεξιά γωνιά του και να παραχωρεί κόρνερ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ