ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Εάν νικήσουμε τον Παναιτωλικό, μεγάλο βήμα για τη σωτηρία"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί ο Αστέρας μετά τη νίκη στη Ριζούπολη (1-3) να βρίσκεται στην 6η θέση, αλλά ο Σάββας Παντελίδης κρατά "χαμηλά την μπάλα" και μιλά για μεγάλο βήμα σωτηρίας με νίκη επί του Παναιτωλικού!

Ο Αστέρας πέρασε από τη Ριζούπολη νικώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1 και βρίσκεται μετά από 14 αγωνιστικές στη Super League Σουρωτή στην 6η θέση της κατάταξης.

Ο τεχνικός των "κιτρινομπλέ", Σάββας Παντελίδης, δεν θέλει να μιλά για μεγάλους στόχους. Προσγειωμένος και μετρημένος, ως συνήθως, μιλά για "μεγάλο βήμα σωτηρίας" σε περίπτωση εντός έδρας νίκης με τον Παναιτωλικό στο ματς της 15ης αγωνιστικής (17/12, 17:15).

"Πετύχαμε μια εξαιρετική νίκη. Είχαμε κάνει τέσσερις σερί νίκες και παίζαμε με έναν αντίπαλο που καιγόταν για βαθμούς. Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Έχω διακρίνει δύο σημαντικά στοιχεία. Το άσχημο είναι ότι ήμασταν κακοί από το 30’ μέχρι το 60’, είχαμε νευρικότητα και αφήναμε τον αντίπαλο να απειλήσει.

Βγάλαμε αντίδραση, όμως, μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Αλλάξαμε τον σχηματισμό, βάλαμε πιο πίσω τον Τόνσο για να ξεφύγει από τα μαρκαρίσματα τον αντιπάλων και να κρατήσει την μπάλα. Στο τέλος νομίζω πως εμείς ήμασταν αυτοί που αξίζαμε τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν εδώ σήμερα να μας υποστηρίξουν. Τους αφιερώνουμε αυτήν την νίκη.

Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε από την Τρίπολη. Αν κερδίσουμε την Κυριακή θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την σωτηρία. Δεν κοιτάω τόσο μακριά, δεν κοιτάω την πρώτη πεντάδα, εκτός αν στο τέλος είμαστε ψηλά και κοντά σε αυτές τις θέσεις.

Φοβήθηκα το ματς γιατί δεν ήμασταν σε καλό mood, κάναμε λάθη και δίναμε στους αντιπάλους την ευκαιρία να απειλήσουν. Η ορμή και το πάθος του Απόλλωνα μπορούσε να μας κάνει τη ζημιά. Η αλλαγή του Τόνσο στον αγωνιστικό χώρο μας βοήθησε. Το δεύτερο γκολ ήταν απόρροια συνδυαστικού παιχνιδιού. Μας βοήθησαν πολύ και οι αλλαγές στην εξέλιξη του αγώνα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ