ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πανσερραϊκός - Βόλος 1-3: Καθάρισε στο δεύτερο μέρος και προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Πανσερραϊκό
Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Πανσερραϊκό INTIME

Ο Βόλος προκρίθηκε στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας 3-1 του Βόλου εκτός έδρας. Μπαρτόλο (6') και Ροσέρο (78') σκόραραν για τους Θεσσαλούς, ενώ απίθανο αυτογκόλ πέτυχε ο Δημητρίου (57'). Ο Μαρκιόνι ισοφάρισε στο 14'.

Ο Βόλος πανηγύρισε την πρόκρισή του στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας παίρνοντας το διπλό στην έδρα του Πανσερραϊκού με σκορ 3-1.

Μόλις στο 6ο λεπτό οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ. Έπειτα από μία ωραία μπαλιά ο Μπαρτόλο βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού με τον Γιανναράκη να κάνει λάθος και να αφήνει έκθετο τον τερματοφύλακα της ομάδας του που βγήκε για να κόψει. Έτσι, ο παίκτης του Βόλου άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση του Πανσερραϊκού ήταν άμεση. Ο Ανάκογλου έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μαρκιόνι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ στο 14ο λεπτό. Οι Θεσσαλοί είχαν την ευκαιρία να πάρουν ξανά προβάδισμα πριν από το ημίχρονο, όμως μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Βόλος πήρε προβάδισμα ξανά στο 57ο λεπτό με ένα δώρο. Ο Δημητρίου κρέμασε τον τερματοφύλακά του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας γράφοντας το 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι "κλείδωσαν" την πρόκρισή τους στο 78'. Ο Νίνης τροφοδότησε τον Μπαρτόλο, ο οποίος με τη σειρά του άφησε την μπάλα στον Ροσέρο, που έκανε το σουτ για το 1-3.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης φάσης

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ