ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Πανσερραϊκός: "Ευτυχώς φτιάξαμε ομάδα για να κερδίζουμε και τους διαιτητές"

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού δίνουν όρκο νίκης πριν από αγώνα στη Super League 2
Οι παίκτες του Πανσερραϊκού δίνουν όρκο νίκης πριν από αγώνα στη Super League 2 INTIME

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β' και διαμαρτύρεται για τη φάση του 66ου λεπτού, στην οποία διαμαρτύρεται για την μη κατακύρωση του γκολ.

Ο Πανσερραϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ Β' με 1-0 χάρη στο γκολ του Παντεκίδη, ωστόσο η ομάδα των Σερρών έχει παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα και εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση.

Οι πρωτοπόροι του Α' ομίλου της Super League 2, φωνάζουν για τη φάση του 66ου λεπτού, στην οποία φαίνεται η μπάλα να έχει περάσει την τελική γραμμή, όμως το γκολ δεν επικυρώθηκε ποτέ υπέρ του Πανσερραϊκού. Στην ανακοίνωση αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι "ευτυχώς φτιάξαμε ομάδα για να κερδίζουμε και τους διαιτητές".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού: "Ευτυχώς φτιάξαμε ομάδα για να κερδίζουμε και τους διαιτητές!

Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της, για την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, που έχει καταφέρει να κερδίζει, αντιπάλους και σφυρίχτρες!

Ζητήσαμε VAR για τους αγώνες της Super League 2 και τώρα ζητάμε και Goal Line Technology...αφού ο βοηθός διαιτητή Μπαλιάκας, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, το εξώφθαλμο γκολ της ομάδας μας, ενώ ο συντοπίτης του Τζιουβάρας, είδε το έργο ανάποδα...αλλοιώνοντας την βαθμολογία.

Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να μειώσουν τον κόπο των παικτών και του προπονητικού επιτελείου μας, αυτό δεν θα περάσει!".

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ