ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανό συνδέσμου της Μπάγερν από το Κουρδιστάν τίναξε στον αέρα αγώνα με σύλλογο που έχει τουρκικές ρίζες

Πανό συνδέσμου της Μπάγερν από το Κουρδιστάν τίναξε στον αέρα αγώνα με σύλλογο που έχει τουρκικές ρίζες
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Τουρκγκουτσού και την ομάδα Κ23 της Μπάγερν κράτησε λίγα λεπτά αφού πανό φίλων των Βαυαρών από το Κουρδιστάν άναψε φωτιά.

Λίγα λεπτά κράτησε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Τουρκγκουτσού και την ομάδα Κ23 της Μπάγερν. Αφορμή για να συμβεί αυτό αποτέλεσε ένα πανό που ανέβασε ο σύλλογος φίλων των Βαυαρών από το Κουρδιστάν.

Το πανό δεν έγραφε κάτι άλλο πέρα από το όνομα του συνδέσμου φιλάθλων, ωστόσο αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει αντιδράσεις. Η Τουρκγκουτσού δημιουργήθηκε από Τούρκους πρόσφυγες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ομάδας να θεωρήσουν το συγκεκριμένο πανό ως προβοκάτσια.

Κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν να κατεβάσουν το πανό με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα. Ο διαιτητής διέκοψε αρχικά προσωρινά την αναμέτρηση, ενώ δυνάμεις της αστυνομίας παρατάχθηκαν στο σημείο.

Από τα μεγάφωνα έγιναν συστάσεις να κατέβει το συγκεκριμένο πανό, οι άνθρωποι της Μπάγερν έκαναν και εκείνοι την προσπάθειά τους δίχως αποτέλεσμα και έτσι ο αγώνα διακόπηκε οριστικά μετά από περίπου 45 λεπτά για λόγους ασφαλείας.

Στη συνέχεια ακολούθησαν συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς της Μπάγερν και την αστυνομία με αποτέλεσμα να αναφερθούν τραυματισμοί. Προσοχή σκληρές εικόνες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ