ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Τριπλό -3 για οφειλές σε πρώην παίκτες

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Πανιωνίου στον αγώνα με τον Πανναξιακό για την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής
Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Πανιωνίου στον αγώνα με τον Πανναξιακό EUROKINISSI

Το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε την αφαίρεση εννιά συνολικά βαθμών από τον Πανιώνιο για οφειλές προς τους Χρίστο Τασουλή, Άγγελο Πινιώτη και Λάζαρο Λάμπρου.

Τριπλό -3 αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για τον Πανιώνιο εξαιτίας οφειλών προς τους Χρίστο Τασουλή, Άγγελο Πινιώτη και Λάζαρο Λάμπρου.

Ωστόσο, οι "κυανέρυθροι" έχουν προθεσμία τριών ημερών προκειμένου να καταβάλλουν τα οφειλόμενα ή να υπάρξει συμβιβασμός με την πλευρά των τριών παικτών.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία "ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ." την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 103/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μιχαήλ-Άγγελου Πινιώτη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της ίδιας απόφασης, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία "ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.", μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χρίστου Τασουλή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 70/2020 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία "ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.", μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Λάζαρου Λάμπρου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 71/2020 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ