VIRAL

Πανηγυρισμός για ταινία: σκόραρε και ανέβηκε στην κερκίδα για να χειροκροτήσει τον εαυτό του

Πανηγυρισμός για ταινία: σκόραρε και ανέβηκε στην κερκίδα για να χειροκροτήσει τον εαυτό του
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ FUTBOL ES PASION ΣΤΟ YOUTUBE

Ένας από τους πλέον ασυνήθιστους πανηγυρισμούς που έχουν γίνει ποτέ σε ποδοσφαιρικό γήπεδο έλαβε χώρα σε αγώνα για το πρωτάθλημα Εκουαδόρ, με τον σκόρερ να ανεβαίνει στην κερκίδα για να δώσει χειροκρότημα στον εαυτό του.

Η αναμέτρηση της Manta με την Guayaquil για το πρωτάθλημα του Εκουαδόρ μπορεί να μη συγκέντρωνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκ των προτέρων για το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κοινό, όμως ένα γκολ και ένας πανηγυρισμός, από τον ίδιο παίκτη, φρόντισε να κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου.

"Δράστης" ο Ρομπέρτο Τούκα Ορντόνιες, της Manta, ο οποίος αφού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, θέλησε να κάνει viral τον πανηγυρισμό του.

Άφησε τον αγωνιστικο χώρο και πέρασε πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες και αφού ανέβηκε μερικά σκαλοπάτια ανέβηκε στην εξέδρα.

Ο λόγος προφανής. Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν θεατές σε εκείνο το σημείο για να τον χειροκροτήσουν, θέλησε να παίξει ο ίδιος τον συγκεκριμένο ρόλο, αφού έκατσε στην εξέδρα πίσω από το τέρμα και άρχισε να χειροκροτεί τον εαυτό του, με τους συμπαίκτες του να τον ακολουθούν και να τον αποθεώνουν.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ