ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανδαισία σε Λάρισα και Τρίκαλα, για το Coca-Cola Cup

Πανδαισία σε Λάρισα και Τρίκαλα, για το Coca-Cola Cup
APOSTOLOSDOMALIS

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε το σαββατοκύριακο η περιοδεία του Coca-Cola Cup στην κεντρική Ελλάδα. Σε δυο πόλεις ταυτόχρονα (Λάρισα, Τρίκαλα) πάνω από 200 ομάδες, έδωσαν βροντερό παρών, με συναρπαστικές μονομαχίες και εντυπωσιακά στην εξέλιξη παιχνίδια.

Στη Λάρισα, είδαμε πολλές ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά και τις προηγούμενες σεζόν, δείγμα της καθιέρωσής του στη συνείδηση των νέων, σαν ένα από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά ραντεβού ολόκληρης της χρονιάς. Και δεν ήταν μόνο ομάδες από την περιοχή. Λόγω του τριημέρου, εμφανίστηκαν ομάδες από το Βόλο, την Θεσσαλονίκη αλλά και την Αθήνα.

Η ομάδα Θύελλα, της κατηγορίας 13-14 ετών, επανήλθε σύσσωμη σε σχέση με την περσινή συμμετοχή της. Πέρσι είχε φτάσει ένα βήμα πριν από την πρόκρισή της στους τελικούς της περιφέρειας. Επιστροφή και για τους “Αλύγιστους” στην κατηγορία 17-19 ετών. Πέρσι η ομάδα τους είχε φτάσει μέχρι τους τελικούς της Αθήνας!

Οι “Αγωνιστές” τα έδωσαν όλα το σαββατοκύριακο, δεν κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση και ρώτησαν αν μπορούν να ξαναπαίξουν στο διήμερο που μας έρχεται. Αγωνιστές όνομα και πράγμα.

Όσες ομάδες δεν μπόρεσαν, εν τέλει, να βρεθούν στη Λάρισα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία το Σάββατο 4/3 που θα διεξαχθεί η τελευταία ημέρα των προκριματικών του Coca-Cola Cup στις εγκαταστάσεις Baraze (2ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης, παλαιά Εθνική, Λάρισα).

Όλοι οι νικητές από το πρώτο σαββατοκύριακο στη Λάρισα:

Κατηγορία 13-14 ετών:

ΑΕΛFC, Ντούκια, Μπαρτσελιώμα, Μπαρτσελόνα Μαδρίτης, Χαυραυγή, Olympic, Black Out, Θρύλοι, Θύελλα, Νουμπάδες

Κατηγορία 15-16 ετών:

Μπαρτζόκ, Ουεφαλόνα, Μπλέντερ Βρέμης, Σπεσιαλίστες, Κλαρίνα, Izi Pizi Guys FC, Luben, Αστέας Ραχούλας, Τα Λέσια, Tzibozz, Ατρόμητοι, Οτι να ναι, Τιμωροί

Κατηγορία 17-19 ετών:

Ουεφαλόνα, Δικέφαλοι, Τραχανοπλαγιάδες, Τσιμπάμπες, Αστέρας Ραχούλας, Godfather, Marbella, Error 420, Las Populares, Soccer Ντε, Xάρκοβ, Ζαμανφού, Περαστικοί, For Fun, Γιουβέντους, Αλκοολικός Αστέρας, Κομάντος, Me Gun 69

Με βροχή στα Τρίκαλα

Οι νεαροί λάτρεις του ποδοσφαίρου της Κεντρικής Ελλάδας τα έδωσε όλα στο Coca-Cola Cup και στα Τρίκαλα. Το κέφι για μπάλα ήταν απεριόριστο και ο συναγωνισμός πάρα πολύ έντονος. Στις εγκαταστάσεις “Athletic Park - Καρακούσης” βρέθηκαν 75 ομάδες. Αξιοσημείοτες οι ομάδες “Άμπαλοι”, της κατηγορίας 17-19 ετών, που πήραν εύφημο μνεία για την σπουδαία αγωνιστική τους συμπεριφορά, καθώς τήρησαν σε πολλές φάσεις το fair play καθώς και η ομάδα “Μουζάκι FC” που ήρθε από την Καρδίτσα, για να πάρει μέρος στους αγώνες.

Η Μπαρτσελιωμα, επανήλθε από πέρσι και προκρίθηκε ξανά στους τελικούς της περιφέρειας και ο μεγάλος της στόχος είναι, πλέον, να περάσει στο ραντεβού του Μαΐου στην Αθήνα. Η adidas βράβευσε και τους ανά κατηγορία καλύτερους ποδοσφαιριστές, με ένα ζευγάρι Ace17.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν για τους τελικούς της περιφέρειας είναι:

Κατηγορία 13-14 ετών:
Μπαρτσελιώμα
All Star Team

MVP: Θωμάς Τσιώλης

Κατηγορία 15-16 ετών:
Τhe Gunners
Los Basteros

ΜVP: Σωτήρης Κοντογεώργος

Κατηγορία 17-19 ετών:
Mπαρτσελιώμα
Άμπαλοι

MVP: Ηλίας Δημόπουλος

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media :

• FACEBOOK : facebook.com/CopaCocaCola.gr

• TWITTER : twitter.com/CocaColaCupGR

• YOUTUBE : com/user/CCCGreece

Επικοινώνησε με την γραμματεία του τουρνουά στο [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ