ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Έπεσαν οι υπογραφές στις συμβάσεις για τον Βοτανικό

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Έπεσαν οι υπογραφές στις συμβάσεις για τον Βοτανικό

Το πρωί της Κυριακής (22/05) όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές υπέγραψαν τις συμβάσεις για την κατασκευή των εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Η επόμενη ημέρα της κατάκτησης του Κυπέλλου είναι ιστορική για τον Παναθηναϊκό αφού έγινε ένα ακόμα βήμα για την κατασκευή των εγκαταστάσεων στον Βοτανικό.

Το πρωί της Κυριακής (22/05) υπογράφτηκαν οι συμβάσεις απ' όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Συγκεκριμένα στο Δημαρχείο της Αθήνας βρέθηκαν οι κ.κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Παναγιώτης Μαλακατές, αλλά και εκπρόσωπος των τραπεζών οι οποίοι έβαλαν τις υπογραφές τους στη συμφωνία που έχει επιτευχθεί.

Ουσιαστικά όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έκριναν ότι η προσφυγή των 59 μελών του Ερασιτέχνη δεν μπορεί να σταματήσει το έργο και για αυτό προχώρησαν στις υπογραφές.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα πρέπει το προσεχές διάστημα να γίνει η δημοπράτηση των εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, ενώ σύμφωνα με τις δεσμεύσεις των αρμοδίων τα έργα υποδομής θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζουμε ότι η επικύρωση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού η οποία άναψε το πράσινο φως για να προχωρήσει το έργο μεταφέρθηκε για τον Φεβρουάριο του 2023 μετά την προσφυγή των 59 μελών.

TAGS ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ