ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο εννιά παίκτες της ακαδημίας, ανάμεσα τους ο γιος του Νταμπίζα και ο Μπιλάλ

Παναθηναϊκός: Υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο εννιά παίκτες της ακαδημίας, ανάμεσα τους ο γιος του Νταμπίζα και ο Μπιλάλ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι συνολικά εννιά παίκτες από την ακαδημία του υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο ανάμεσά τους ο γιος του Νίκου Νταμπίζα, Θανάσης, αλλά και ο Αιγύπτιος επιθετικός, Αμπντελραχμάν Μπιλάλ.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά συνολικά εννιά υπογραφές επαγγελματικών συμβολαίων με παιδιά από τις ακαδημίες του ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται τόσο στην Κ17, όσο και στην Κ19 του συλλόγου. Ανάμεσά τους είναι ο μεσαίος γιος του Νίκου Νταμπίζα, Θανάσης, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός και βρίσκεται στην ακαδημία του συλλόγου από το 2013, αλλά και ο Αιγύπτιος, Αμπντελραχμάν Μπιλάλ, ο οποίος επίσης παίζει ως φορ.

Πιο αναλυτικά οι Νταμπίζας, Μπιλάλ, Κυριόπουλος, Βολάκης, Προδρομίτης και Πιτσώτης υπέγραψαν συμβόλαιο μέχρι το 2024, ενώ οι Φρόκου, Παυλάκης και Κωστόπουλος έως το 2023.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις της πράσινης ΠΑΕ

Η ανακοίνωση για τον Θανάση Νταμπίζα: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Θανάση Νταμπίζα. Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Νταμπίζας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Μαΐου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2013. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του σέντερ φορ".

Η ανακοίνωση για τον Μπιλάλ: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Abdelrahman Zeeni Bilal. Ο Αιγύπτιος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μπιλάλ γεννήθηκε στο Σατορού της Γαλλίας στις 21 Νοεμβρίου 2003 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2019. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού".

Η ανακοίνωση για τον Κυριόπουλο: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Γιώργο Κυριόπουλο. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Κυριόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Αυγούστου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2018. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του επιθετικού χαφ".

Η ανακοίνωση για τον Φρόκου: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Λεάντρο Φρόκου. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Φρόκου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου 2003 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2017. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού χαφ".

Η ανακοίνωση για τον Βολάκη: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Κώστα Βολάκη. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Βολάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Οκτωβρίου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2014. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του εξτρέμ".

Η ανακοίνωση για τον Παυλάκη: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Γιώργο Παυλάκη. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Παυλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Ιουλίου 2003 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2017. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του αριστερού μπακ".

Η ανακοίνωση για τον Προδρομίτη: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Θανάση Προδρομίτη. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Προδρομίτης γεννήθηκε στο Αγρίνιο στις 29 Φεβρουαρίου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2018. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού αμυντικού".

Η ανακοίνωση για τον Κωστόπουλο: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Δημήτρη Κωστόπουλο. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Κωστόπουλος γεννήθηκε στο Βόλο στις 26 Φεβρουαρίου 2003 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2017. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού χαφ".

Η ανακοίνωση για τον Πιτσώτη: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Δημήτρη Πιτσώτη. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Πιτσώτης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Φεβρουαρίου 2005 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2015. Αγωνίζεται στην Κ17 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού αμυντικού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ