ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Βέλεθ και Αγιούμπ, χάνουν τον Βολο

Ο Φραν Βέλεθ στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός
Ο Φραν Βέλεθ στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Νοκ άουτ τέθηκαν οι Γιασίν Αγιούμπ και Φραν Βέλεθ από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ (24/10), καθώς αποχώρησαν από την προπόνηση της Τετάρτης (21/10) με πρόβλημα τραυματισμού.

Νέο πρόβλημα για τον Λάζλο Μπολόνι, καθώς η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Γ. Καλαφάτης ολοκληρώθηκε με απώλειες. Όπως ανακοίνωσαν οι Πράσινοι το μεσημέρι της Τετάρτης (21/10), κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησαν τραυματίες οι Φραν Βέλεθ και Γιασίν Αγιούμπ.

Ο Μαροκινός μέσος υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο μηριαίο μυ, ενώ ο Ισπανός στόπερ, υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική, καθώς "γύρισε" το πόδι του σε μία άσκηση και αποχώρησε από το πρόγραμμα. Αμφότεροι θα υποβληθούν σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, αλλά σε κάθε περίπτωση θα απουσιάσουν στον αγώνα του Σαββάτου.

Από εκεί και πέρα, αποφόρτιση έκαναν οι Κουρμπέλης, Τζαβίδας, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Σαβιέρ, Μαυρομμάτης, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης. Κλινήρης παραμένει ο Αντονίτο.

Η μοναδική θετική... νότα για τον Λάζλο Μπόλονι, που έβαλε στο πρόγραμμα των προπονήσεων πολύ περισσότερες ασκήσεις με μπάλα, ήταν η παρουσία του Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος χωρίς ενοχλήσεις, δείχνοντας πως αφήνει πλέον πίσω του σιγά-σιγά όλη αυτή την "περιπέτεια" με τον προσαγωγό που τον άφησε εκτός δράσης απ’ την 21η Αυγούστου.

Οι "πράσινοι" δούλεψαν σε πολύ έντονους ρυθμούς για περίπου δύο ώρες πάνω σε ασκήσεις κατοχής, τελειώματα και τακτική, "κερδίζοντας" μισό... ρεπό από τον Ρουμάνο τεχνικό. Ο Μπόλονι είχε προγραμματίσει αρχικά διπλή προπόνηση για την Τετάρτη (με τη δεύτερη να ξεκινάει στις 17:00), ωστόσο πριν την έναρξη του προγράμματος, ενημέρωσε τους παίκτες του πως αν έβλεπε μεγάλη διάθεση και τον άφησε ικανοποιημένο η πρωινή δουλειά τους στο "Γ. Καλαφάτης", θα τους... χάριζε την απογευματινή. Όπερ κι εγένετο, με τους "πράσινους" να τα δίνουν... όλα στην πρωινή προπόνηση και τον 67χρονο τεχνικό να τους αφήνει "ελεύθερους" ως το πρωί τις Πέμπτης (10:00).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΛΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ