ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόλονι: "Δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω θαύματα"

Ο Λάζλο Μπόλονι φωνάζει στους παίκτες του στη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο
Ο Λάζλο Μπόλονι στο ντεμπούτο του ως προπονητής του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, απέδωσε στην έλλειψη συγκέντρωσης την ισοφάριση από το Βόλο στο 90+2', εξήγησε γιατί έκανε μόνο δύο αλλαγές και υποστήριξε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει θαύματα.

Ο Παναθηναϊκός αν και ήταν καλύτερος από το Βόλο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, οπισθοχώρησε στο τελευταίο 15λεπτο όπου δεν είχε φάση στην εστία των φιλοξενούμενων που σε αντίθεση έπαιξαν φουλ επίθεση και δικαιώθηκαν στο 90+2' με το τελικό 1-1.

Ο προπονητής του τριφυλλιού, Λάζλο Μπόλονι, απέδωσε στην έλλειψη συγκέντρωσης την ισοφάριση από τους Θεσσαλούς, εξήγησε γιατί έκανε μόνο δύο αλλαγές και κατέληξε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει θαύματα.

"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο προηγούμενο ματς είχαμε εμείς ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό. Έτσι σήμερα ο αντίπαλος ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό.

Υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης στο τελευταίο λεπτό. Σε σύντομο χρονικό διάστημα δείξαμε ότι η ομάδα έχει και έμπνευση και κινητικότητα.

Από εκεί και πέρα ο κάθε παίκτης πρέπει να δείξει τη δική του δυνατότητα. Όπως ήμασταν χαρούμενοι πριν από μία εβδομάδα, τώρα είμαστε στεναχωρημένοι.

Αυτό που έκανα ήταν μια αλλαγή. Άλλαξα επιθετικό με κεντρικό, γιατί ήθελα να δώσω δυναμική στο κέντρο. Οι αλλαγές μερικές φορές δεν βγαίνουν.

Στο αμυντικό κομμάτι δεν είχαμε πρόβλημα. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια εξήγησε:

Γιατί δεν έκανε τις αλλαγές: "Δεν ήθελα να σπαταλήσω το χρόνο. Βασίστηκα στην εμπειρία του Μαουρίσιο και του Κουρμπέλη. Δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω θαύματα"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ