FOOTBALL ANALYSIS

Παναθηναϊκός: Τα όργια του Καρλίτος με τον Βόλο δεν έχουν προηγούμενο

Ο Καρλίτος πανηγυρίζει το 2-0 στο Παναθηναϊκός - Βόλος | 26 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Καρλίτος πανηγυρίζει το 2-0 στο Παναθηναϊκός - Βόλος | 26 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Καρλίτος έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού βοηθώντας τους πράσινους να φτάσουν σε μια επιβλητική νίκη επί του Βόλου με 5-1. Ο Ισπανός ήταν εξαιρετικός και ως σκόρερ και ως δημιουργός.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το Βόλο με 5-1 στην καλύτερη φετινή του και όχι μόνο εμφάνιση έχοντας ως μπροστάρη τον Καρλίτος με τον Ισπανό φορ να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό παιχνίδι στα 71' που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου.

Δείτε στο σχετικό widget της Opta/Stats Perform τις τελικές και τα expected goals του Καρλίτος.

Ο Ισπανός είχε τέσσερις τελικές, αλλά όπως και με τον Απόλλωνα κατάφερε να εκτελέσει δύο φορές από πολύ κοντά για τα δύο γκολ του. Τα 1.15 xG που είχε μόνος του ο Καρλίτος απέναντι στον Βόλο είναι η κορυφαία επίδοσή του σε αγώνα της Super League Interwetten από τότε που ήρθε στην Ελλάδα.

Έβαλε δύο γκολ, έφτιαξε και δύο μεγάλες ευκαιρίες

Ο Καρλίτος είχε τα δύο γκολ, την ασίστ στο 3-0 και το κερδισμένο πέναλτι για το τέταρτο γκολ του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός έκανε εν γένει την καλύτερη εμφάνιση του με τον Παναθηναϊκό στο ματς με το Βόλο καθώς βοηθώντας το τριφύλλι πολύ περισσότερο απ' όσο έδειξε η εικόνα του στο γήπεδο σε όλους τους τομείς.

Αγωνιζόμενος σε μια θέση πίσω από τον επιθετικό, και λειτουργώντας πότε ως δεκάρι, πότε ως φορ και πότε ως εξτρέμ.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός φορ έφτιαξε δύο μεγάλες ευκαιρίες, ενώ έφτασε τις 0,30 xAssists σε ένα παιχνίδι. Και οι δύο επιδόσεις είναι οι κορυφαίες του με την πράσινη φανέλα και δείχνουν πως μπορεί να λειτουργήσει και ως δημιουργός.

Ο Καρλίτος επίσης ήταν εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια έχοντας αρκετές θετικές ενέργειες και μεταβιβάσεις, έκανε ελάχιστα λάθη, ενώ είχε 7/10 εύστοχες πάσες στο επιθετικό τρίτο του Παναθηναϊκού.

Έβγαλε σε θέση βολής τους συμπαίκτες του, μοίρασε γκολ στον Ιωαννίδη στο 32' μετά από υπέροχο κατέβασμα και πάσα με το εξωτερικό με τον Έλληνα φορ να αστοχεί.

Χτύπημα τεχνικής αλλά και αυτοπεποίθησης

Είδε όμως τον Χατζηγιοβάνη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στην κορυφαία στιγμή δημιουργίας του Ισπανού, στη σέντρα και πάλι με το εξωτερικό που έγινε γκολ στο 33' της αναμέτρησης.

Μια ασίστ που δεν δείχνει μόνο την τεχνική κατάρτιση του Ισπανού, αλλά και την ψυχολογία με την οποία έχει μπει στη φετινή σεζόν έχοντας ήδη τέσσερα γκολ σε τέσσερα ματς ενώ πέρυσι είχε πετύχει έξι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Μάλιστα στο τρίτο γκολ ο ίδιος είναι αυτός που ξεκινάει την επίθεση του Παναθηναϊκού με ωραία ντρίπλα έξω από την περιοχή και αποφυγή του αντίπαλου του και πάσα στον Βιτάλ και εν συνεχεία τρέξιμο σε ρόλο αριστερού εξτρεμ πριν βγάλει την πάσα προς τον Έλληνα εξτρέμ.

Δουλειά και μακριά από την περιοχή

Ο Καρλίτος δεν είχε παρουσία μόνο σε εκτέλεση/δημιουργία, αλλά και στην αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού. Δείτε στο σχετικό widget τις ανακτήσεις κατοχής του Ισπανού απέναντι στον Βόλο.

Ο Καρλίτος βοήθησε ακόμα και πολύ χαμηλά στο γήπεδο και οι πέντε ανακτήσεις κατοχής είναι οι περισσότερες που είχε σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος από τότε που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού

TAGS FOOTBALL ANALYSIS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ