STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Βόλος 5-1: Με μπροστάρη τον Καρλίτος, μπαλάρα και πεντάρα οι πράσινοι

Ο Καρλίτος του Παναθηναϊκού πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Βόλο για τη Super League Interwetten 2021-2022 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" | Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Καρλίτος του Παναθηναϊκού πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Βόλο για τη Super League Interwetten 2021-2022 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" | Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Με τον Καρλίτος να έχει δύο γκολ, μια ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι ο Παναθηναϊκός "καθάρισε" τον πρωτοπόρο μέχρι την Κυριακή Βόλο με 5-1 και είχε διαστήματα εξαιρετικού ποδοσφαίρου.

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό που κέρδισε τον πρωτοπόρο Βόλο μέχρι την Κυριακή με 5-1 έχοντας ως μπροστάρη τον Καρλίτος και παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δη στο πρώτο μέρος.

Ο Ισπανός φορ πέτυχε δύο γκολ, είχε μια εξαιρετική ασίστ, ένα κερδισμένο πέναλτι και αρκετές ενέργειες μέσα στο παιχνίδι με τις οποίες έφτιαξε τους συμπαίκτες του και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη εντός έδρας νίκη του μετά τις δύο σερί ήττες του εκτός έδρας.

Οι πράσινοι είχαν ένα εκπληκτικό πρώτο μέρος με 8 τελικές, τις επτά στην εστία, εκ των οποίων οι τέσσερις έγιναν γκολ ενώ ολοκλήρωσαν το ματς 2,91xgoals. Αντίθετα ο Βόλος στο πρώτο 45λεπτο φάνηκε επηρεασμένος από τα γρήγορα γκολ και μετά το 20' άρχισε να απειλεί ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο όπου ο Παναθηναϊκός έκανε συντήρηση δυνάμεων και ενόψει "Γ. Καραϊσκάκης".

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Μια αλλαγή στην ενδεκάδα

Ο Γιοβάνοβιτς έκανε μόλις μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού σε σχέση με την ήττα από τον Άρη. Συγκεκριμένα έβαλε τον Καρλίτος ως δεκάρι αντί του Βιγιαφάνιες ο οποίος έμεινε στον πάγκο. Κάτι που είχαμε δει και στο δεύτερο μέρος του αγώνα της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Κάτω από τα γκολπόστ έπαιξε ο Διούδης, στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν ο Κώτσιρας και αριστερά ο Χουάνκαρ με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να αποτελείται από τους Βέλεθ - Πούγγουρα. Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο ήταν οι Αλεξανδρόπουλος - Πέρεθ με τον Χατζηγιοβάνη να παίζει στα δεξιά και τον Βιτάλ αριστερά και τον Καρλίτος πίσω από τον Ιωαννίδη.

Από την άλλη ο Βόλος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου με την ενδεκάδα που ξεκίνησε και το ματς με τον Ατρόμητο η οποία τα είχε πάει υπέροχα και χωρίς ούτε μια αλλαγή.

Υπόθεση ενός λεπτού για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μπήκε συγκεντρωμένα στο ματς και κατόρθωσε να πετύχει δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς. Με τα δύο γρήγορα τέρματα μάλιστα έβγαλε την πίεση από πάνω του από τις δύο συνεχόμενες ήττες και μπόρεσε να παίξει καλό ποδόσφαιρο ικανοποιώντας τον κόσμο που βρέθηκε στη Λεωφόρο.

Αρχικά στο 3' ο Καρλίτος πίεσε τον αντίπαλο γκολκίπερ, έκλεψε τη μπάλα, και πλάσαρε για το 1-0 του Παναθηναϊκού.

Με τη σέντρα και το ανέβασμα του Φερράρι από τα αριστερά ο Κώτσιρας τον έκοψε ο Χατζηγιοβάνης πήρε τη μπάλα, έκανε τη σέντρα προς τον Ιωαννίδη ο οποίος εκμεταλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Βόλου και με πλασέ από τη μικρή περιοχή έγραψε το 2-0 μόλις στο 4'.

Ο Καρλίτος είχε κέφια και το έδειξε τόσο με την ασίστ προς τον Χατζηγιοβάνη για το 3-0 του Παναθηναϊκού στο 33' της αναμέτρησης.

Όσο και στο 44' όταν έφυγε στην αντεπίθεση, κέρδισε το πέναλτι από τον Φερράρι με τον Βιτάλ να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και να διαμορφώνει το 4-0 πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου.

Σε όλο το πρώτο μέρος η ομάδα της Μαγνησίας που ήταν λογικό να σκοραρίστηκε από τα γρήγορα γκολ του Παναθηναϊκού άρχισε να απειλεί μετά το πρώτο εικοσάλεπτο αλλα χωρίς αξιόλογες φάσεις μπροστά από την εστία του Διούδη.

Ανέβηκε στο δεύτερο μέρος ο Βόλος

Ο προπονητής του Βόλου έκανε δύο αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου μέρος και οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στο δεύτερο 45λεπτο εκματελλευόμενοι και το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός άρχισε να σκέφτεται το αιώνιο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να έχουν τη μπάλα στα πόδια τους και να απειλούν την εστία του Διούδη με τον Γκουλέν να μειώνει με κεφαλιά και τον Διούδη να βάζει τις φωνές στους αμυντικούς του.

Ο Παναθηναϊκός που κρατούσε με ευκολία το υπέρ του σκορ και με καλή κυκλοφορία πέτυχε ένα ακόμη γκολ, για το 5-1 όταν ο Καρλίτος μετά την ασίστ του Βέλεθ στο 69' με πλασέ διαμόρφωσε το 5-1.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Μετά το 70' και οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές με τον ρυθμό να πέφτει και τον Παναθηναϊκό να φτάνει στη νίκη με 5-1 με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Παρακολουθήστε την Game Night με τους Παντελή Βλαχόπουλο, Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ