ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή και ο "Βίγια", κρούσμα Covid-19 στην Κ17

Ο Λούκας Βιγιαφάνες στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού
Ο Λούκας Βιγιαφάνες στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Λαμία για πρώτη φορά φέτος μπήκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Κρούσμα κορονοϊού υπήρξε στην ομάδα Κ17 των πρασίνων.

Ο Λάζλο Μπόλονι επιβεβαίωσε σε απόλυτο βαθμό το προ τριημέρου ρεπορτάζ του Sport24.gr, συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή του αγώνα (Σάββατο 31/10, 19:30) με τη Λαμία στο "Αθ. Διάκος" (και) τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μπήκε για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή αγώνα των πράσινων, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, προκειμένου να αρχίσει να μπαίνει στη νοοτροπία και στο κλίμα της ομάδας, έπειτα από την απουσία των δύο τελευταίων μηνών και το πρόβλημα στον προσαγωγό, που τον κράτησε μακριά απ’ όλα τα έως τώρα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Ο "Βίγια" μάλιστα, θα είναι δεδομένα και στον πάγκο στο αυριανό ματς, καθώς ο 67χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 παίκτες, εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες. Κι ως εκ τούτου θα κοπεί ο ένας την ημέρα του αγώνα. Και μόνο η παρουσία του ωστόσο, σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ακόμη και στον πάγκο είναι σημαντική για όλη την ομάδα, με τον Βιγιαφάνιες να είναι σταντ-μπάι για να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής και να προετοιμαστεί, σε πολύ πιο έντονο τέμπο, για το εξ αναβολής παιχνίδι της Τρίτης (3/11) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ.

Στην προπόνηση της Παρασκευής το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης, θεραπεία οι Αγιούμπ, Μπουζούκης, ενώ ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Μαυρομμάτης, που άρχισε να ξεπερνάει την ιγμορίτιδα. Κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο.

Μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκε η αποστολή, που θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Σαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο και Καμπετσής.

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα προς τη Super League για αναβολή του αυριανού (Σάββατο 31/10, 12:00) αγώνα της Κ17 του τριφυλλιού με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς υπήρξε θετικό κρούσμα κορονοϊού ποδοσφαιριστή της εφηβικής ομάδας του τριφυλλιού. Το αίτημα του Παναθηναϊκού έγινε αποδεκτό από τη Λίγκα μετά από λίγη ώρα και ο αγώνας αναβλήθηκε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ