ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός Β': Με επιστροφή Σένκεφελντ μετά από έξι μήνες η αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ Β'

Ο Σένκεφελντ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία
Ο Σένκεφελντ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Βονόρτας έκανε γνωστή την αποστολή του Παναθηναϊκού Β' για το ντέρμπι με την ΑΕΚ Β΄, με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να επιστρέφει έπειτα από έξι μήνες, ενώ εκτός έμεινε ο Αγιούμπ, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ επιστρέφει στη δράση έπειτα από έξι μήνες, με τον Γιάννη Βονόρτα να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β' για το ντέρμπι με την ΑΕΚ Β' (13/11, 15:00, COSMOTE Sport 3 και Live SPORT24), στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 2. Το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε ο 30χρονος Ολλανδός ήταν στις 12 Μαΐου στο "Κλ. Βικελίδης" απέναντι στον Άρη στα playoffs της Super League Interwetten.

Στη διάθεση του Έλληνα κόουτς είναι και ο Ενγκαμποτό, ενώ από την άλλη εκτός αποστολής τέθηκε ο Αγιούμπ, ο οποίος δεν υπολογίζεται, καθώς κατά τη διάρκεια της σημερινής (13/11) προπόνησης των πράσινων υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού Β':

Ξενόπουλος, Οικονομάκης, Θεοχάρης, Ηλιάδης, Δημητρίου, Καρβούνης, Ενγκαμποτό, Ματσάδες, Σένκεφελντ, Αντωνίου, Ρόμπι, Σιδεράς, Σαντικάι, Βαγιαννίδης, Τουρκοχωρίτης, Μαρτίνης, Κούτσιας, Σέχου, Τσιριγιώτης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ