ΕΛΛΑΔΑ

Παναθηναϊκός Β' - Λεβαδειακός 1-1: Δεν είχε νικητή το φιλικό στο Κορωπί

Παναθηναϊκός Β' - Λεβαδειακός 1-1: Δεν είχε νικητή το φιλικό στο Κορωπί

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Β' και τον Λεβαδειακό. Ο Καρβούνης το γκολ των γηπεδούχων (53'), ο Σκβάρκα ισοφάρισε (66').

Ο Παναθηναϊκός Β' και ο Λεβαδειακός αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι στο Κορωπί, με την ομάδα της Βοιωτίας να δίνει το τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Η δεύτερη ομάδα των πρασίνων άνοιξε το σκορ στο 53' με τον Καρβούνη, ενώ στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αντωνίου να έχει δοκάρι με τον Αθανασακόπουλο. Ο Λεβαδειακός απάντησε άμεσα με τον Σκβάρκα να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και να ισοφαρίζει στο 66'.

Η ομάδα του Βέλιτς είχε και δοκάρι στο 73', ενώ κέρδισε αμέσως μετά πέναλτι. Ωστόσο, ο Βρακάς δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος (46’ Σουρδής, 60’ λ.τ. Ξενόπουλος, 75’ Μαργκόνο), Ανδρικόπουλος, Προδρομίτης (75’ Κωστόπουλος), Αντωνίου, Τερεζίου (70’ Νταμπίζας), Βουτσάς (46’ Καρβούνης), Σερπέζης (46’ Καραμπάς), Γκουστάβο (46’ Ηλιάδης), Αθανασακόπουλος (75’ Ματσαδές), Σαρδέλης (46’ Δημητριάδης), Μπιλάλ (78’ Αγκοστίνιο).

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς (46′ Μάρκοβιτς), Ντεντάκης (60′ Τζημόπουλος), Τσάπρας, Μπαχανάκ (85′ Κωνσταντινίδης), Βήχος (78′ Παναγιώτου), Μεχία (60′ Γιαννιώτας, 87′ Ντουκαρά), Νίκας, Βρακάς (78′ Μουτίνιο), Λούα Λούα (46′ Δούμτσιος), Σκβάρκα (87′ Τορό), Πέτρε (46′ Τσιριγώτης, 83′ Συμελίδης)

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ