SUPER LEAGUE 2

Παναθηναϊκός Β' - Καλλιθέα 0-0: Το "τριφύλλι" την αφήνει πίσω στη μάχη της ανόδου

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β' με την  Κηφισιά | 12 Φεβρουαρίου 2022
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β' με την Κηφισιά | 12 Φεβρουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Β' έμεινε στη "λευκή" ισοπαλία με την Καλλιθέα και της στέρησε δύο βαθμούς στη μάχη που κάνει για να προλάβει τον Λεβαδειακό στην κορυφή του 2ου ομίλου της Super League 2.

Ο Παναθηναϊκός Β' παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στην Καλλιθέα στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύρου για την 29η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Super League 2 και της κατάφερε ισχυρό πλήγμα στην προσπάθεια που κάνει να προλάβει τον Λεβαδειακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι "πράσινοι" παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες και μόλις 18 ετοιμοπόλεμους παίκτες, όμως απείλησαν περισσότερο, παρουσίασαν ίσως το καλύτερο φετινό πρόσωπό τους και ανά διαστήματα έδειξαν ανώτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, ανεξαρτήτως των 18 βαθμών που χωρίζουν τις δύο ομάδες.

Μάλιστα, στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια. Πρώτα ο Χρήστος Αλμπάνης στο 50ό λεπτό νίκησε τον Γιώργο Στρέζο αλλά όχι και την... εστία και στο 65' ο Παύλος Καρβούνης με κεφαλιά έστειλε κι αυτός την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Λεωνίδας Βόκολος άρχισε από νωρίς στο 2ο μέρος τις αλλαγές για τους φιλοξενουμένους, ο Χαβιέρ Βάθκεθ έκανε την πρώτη του στο 78' και τελικά το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, με τους Καλλιθεώτες να μένουν αρκετά πίσω από την πρώτη θέση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Βάθκεθ):Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Σιδεράς, Μαρτίνης, Καρβούνης (78’ Μαραθωνίτης), Ηλιάδης, Αλμπάνης (87’ Κούτσιας), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Τσιριγώτης (87’ Ματσαδές)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Βόκολος): Στρέζος, Ρέντζας (63’ Κονέ), Βασιλούδης (81’ Νάτσης), Κύργιας, Ευαγγέλου, Μανθάτης, Μπουλούλης, Μάλτσι (81’ Μουνιέ), Σαντάνα, Δεμέτριους (52’ Ρώσση), Κυνηγόπουλος

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του νοτίου ομίλου

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ