SUPER LEAGUE 2

Παναθηναϊκός Β' - Ηρόδοτος 1-2: Διπλό σωτηρίας για τους Κρητικούς επί των πράσινων

Φάση από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός Β' - Ηρόδοτος για τη Super League 2 | 13 Απριλίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός Β' - Ηρόδοτος για τη Super League 2 | 13 Απριλίου 2022 EUROKINISSI

Ο Ηρόδοτος κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό Β' και έκανε ένα ακόμη βήμα για την παραμονή του στην Super League 2 την ώρα που το τριφύλλι άργησε να αντιδράσει και έμεινε ξανά μακριά από τα θετικά αποτελέσματα.

Μια ακόμη ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 από τον Ηρόδοτο στον Ασπρόπυργο γνώρισε ο Παναθηναϊκός Β' με την ομάδα της Κρήτης να παίρνει ένα τρίποντο παραμονής.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς, πίεσαν στην αρχή του αγώνα και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν δύο λάθη των παικτών του Χαβιέρ Βάθκεθ για να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων.

Στο 19’ ο Τουρκοχωρίτης ανέτρεψε τον Χαλκιαδάκη, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Κόρτσαμ ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ηλιάδης έκανε το λάθος, ο Ποζατδίδης έκλεψε τη μπάλα, έκανε το πλασέ με τη μπάλα να χτυπάει πάνω στον Ηλιάδη να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στην εστία του Ξενόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο 34' με τον Μαρτίνη να κάνει τη σέντρα και τον Τσιριγώτη να πιάνει το εντυπωσιακό γυριστό σουτ με τον Κρόστα να διώχνει σε κόρνερ. Το τριφύλλι στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο, είχε δύο-τρεις καλές στιγμές αλλά το γκολο με το οποίο μείωσε το σκορ ήρθε στις καθυστερήσεις και δη ένα λέπτο πριν το φινάλε.

Ο Τσιριγώτης με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο τρίτο λεπτό ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κόρτσαμ.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (60’ Αντωνίου), Ρόμπι (65’ Κούτσιας), Σιδεράς, Μαρτίνης, Ηλιάδης (70’ Ματσαδές), Αθανασακόπουλος, Αλμπάνης (60’ Μαραθωνίτης), Καρβούνης (65’ Δημητρίου), Σαρδέλης, Τσιριγώτης.

Ηρόδοτος: Κρόστα, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Κίσσας (64’ Καντέ), Μπαρμπόζα (88’ Σιντίκι), Καπέλ (72’ Σουρνάκης), Κόρτσαμ, Ασίγκμπα, Μακρυδάκης (73’ Χριστογιάννης), Γκόμεζ, Ποζατζίδης (88’ Νόνης).

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ