SUPER LEAGUE 2

Παναθηναϊκός Β' - Χανιά 0-2: Κρητικό διπλό στον Ασπρόπυργο

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β' με τα Χανιά στη Super League 2
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β' με τα Χανιά στη Super League 2 INTIME

Τα Χανιά έφυγαν με το διπλό από τον Ασπρόπυργο κόντρα στον Παναθηναϊκό Β', στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2, επικρατώντας 2-0 των Πράσινων έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες απέναντι σε ΑΕΚ Β' και Καλαμάτα.

Ο Παναθηναϊκός Β' γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τα Χανιά με 2-0 για τη 9η αγωνιστική της Super League 2, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό από τον Ασπρόπυργο και να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα κόντρα σε ΑΕΚ Β' (1-0) και Καλαμάτα (1-2).

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό Β' ήρθε μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Τσιριγώτης βγήκε σε τετ α τετ με τον Κουτζαβασίλη, αλλά αστόχησε. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Βασιλόγιαννη στο 29' και 41', με τον Χριστογεώργο να μπλοκάρει στην πρώτη και στη δεύτερη περίπτωσή η μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Ό,τι δεν μπόρεσε όμως να κάνει στο πρώτο μέρος το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου, το έκανε στο δεύτερο. Στο 54' η ομάδα των Χανίων προειδοποίησε με ένα ωραίο σουτ του Τριανταφυλλάκου, το οποίο υποχρέωσε τον Χριστογεώργο σε μεγάλη επέμβαση. Ωστόσο, στο 68' με ωραία ατομική ενέργεια του Βασιλόγιαννη τα Χανιά πήραν το προβάδισμα. Ο 30χρονος ανέβηκε από τα αριστερά, έκανε τις προσποιήσεις, μπήκε στην περιοχή και σούταρε, νικώντας τον κίπερ των Πράσινων.

Τα Χανιά "σφράγισαν" τη μεγάλη νίκη στο 87', με τον Κογιέτε να δοκιμάζει ένα ψιλοκρεμαστό σουτ με το αριστερό εντός περιοχής, γράφοντας το 0-2.

Παναθηναϊκός Β': Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος, Σαρσέλης, Ρόμπι, Μαρτίνης, Τσιριγώτης, Ηλιάδης.

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Κογιέτε, Ζιούλης, Πατάπης, Τσαμούρης, Μασούρας, Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Μπαΐροβιτς, Βάρκας, Βασιλόγιαννης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League 2:

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΧΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ