SUPER LEAGUE 2

Παναθηναϊκός Β' - ΑΕΚ Β': Με Σένκεφελντ και Γέβτιτς οι ενδεκάδες για το ματς στη Λεωφόρο

Ο Ντάρκο Γέβτιτς θα λείψει καιρό από τη δράση
Ο Ντάρκο Γέβτιτς θα λείψει καιρό από τη δράση EUROKINISSI

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν ο Γιάννης Βονόρτας και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β' με την ΑΕΚ Β' στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 2.

Ο Παναθηναϊκός Β' υποδέχεται την ΑΕΚ Β' στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 2 (14/11, 15:00, COSMOTE Sport 3 και Live SPORT24), με τις δύο ομάδες να γνωστοποιούν τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν.

Από πλευράς γηπεδούχων, ο Γιάννης Βονόρτας παρατάσσει τους πράσινους με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος επιστρέφει στη δράση μετά από αρκετό διάστημα, αλλά και τον Γένι Εκνγκμπακοτό.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος παρέταξε την Ένωση σε σχηματισμό 4-2-3-1, χρησιμοποιώντας τον Ντάρκο Γέβτιτς σε θέση δεκαριού, τον Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Βεντάτ Ραντόνια μπροστά του στην επίθεση.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ξενόπουλος, Βαγιανίδης, Σένκεφελντ, Σιδεράς, Θεοχάρης, Καρβούνης, Μαρτίνης, Τσιριγώτης, Ηλιάδης, Ενγκμπακοτό, Σέχου.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Χατζηεμαννουήλ, Μπακάκης, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μπούσης, Σαμπανάτζοβιτς, Μπάμπης, Γέβτιτς, Γιούσης, Ραντόνια, Κοσίδης.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ