ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποστολή του SPORT24 στην Τεργέστη: Τράβηξε τα βλέμματα το τετ α τετ Γιοβάνοβιτς - Χατζηγιοβάνη στο ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Ιταλία

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Τεργέστη για το φιλικό με την Μίλαν
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Τεργέστη για το φιλικό με την Μίλαν INTIME

Για περισσότερο από είκοσι λεπτά τα έλεγαν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη πριν από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού από το "Ελ.Βενιζέλος" για το φιλικό με την Μίλαν στην Τεργέστη, με την σκηνή αυτή να κεντρίζει τα βλέμματα όλων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΕΡΓΕΣΤΗ - ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ

Στην Τεργέστη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (13/8) ο Παναθηναϊκός ενόψει του φιλικού του Σαββάτου (14/8) με τη Μίλαν.

Οι πράσινοι αναχώρησαν από το "Ελ. Βενιζέλος" το οποίο ήταν κατάμεστο από τουρίστες εκ των όποιων αρκετοί αναγνώρισαν τους παίκτες του "τριφυλλιού" και ήθελαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί τους.

Η σκηνή που κέντρισε τα βλέμματα όλων όμως στη διάρκεια της αναχώρησης των πράσινων ήταν το τετ α τετ που είχαν οι Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ο Σέρβος τεχνικός λίγο μετά το τσεκ ιν άρχισε να συνομιλεί με τον Έλληνα εξτρέμ σε ένα τετ α τετ το οποίο κράτησε για περισσότερο από εικοσι λεπτά και την επιβίβαση των πράσινων στο τσάρτερ που τους μετέφερε στην Τεργέστη.

Ένα τετ α τετ που ναι μεν έγινε σε κοινή θέα αλλά το τι ειπώθηκε ανάμεσα στους δυο τους κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αλλά ο 60χρονος τεχνικός έχει δείξει από την πρώτη στιγμή πως έχει σε μεγάλη ποδοσφαιρική εκτίμηση τον Έλληνα διεθνή.

Δεν αποκλείεται να ήθελε να του μιλήσει και να τον συμβουλέψει από τη στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε έως τις 12 Αυγούτου η μετακίνηση του στην Αλτάι και πλέον δεν είναι σε ισχύ η ρήτρα που είχε μπει στο συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού.

Από εκεί και πέρα η πτήση των πράσινων ήταν αρκετά ήρεμη και γρήγορη, όπως ήρεμη ήταν και η άφιξη στο αεροδρόμιο της Τεργέστης λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και εν αναμονή της προπόνησης στο γήπεδο του αγώνα το βράδυ της Παρασκευής (13/8).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ