ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το "αντίο" του Ζαγαρίτη

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης
Ο Βασίλης Ζαγαρίτης EUROKINISSI SPORTS

Η επίσκεψη του Ζαγαρίτη στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (15/1) για να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του και τον Λάζλο Μπόλονι και τα "καλά νέα" με τον Σάντσες ενόψει Άρη

Ο Λάζλο Μπόλονι αποκάλυψε την οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Πάρμα για την παραχώρηση του Βασίλη Ζαγαρίτη και λίγη ώρα μετά ο 19χρονος μπακ βρέθηκε στην προπόνηση των "πράσινων" την Παρασκευή (15/1) στο "Γ. Καλαφάτης", προκειμένου να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του, τα μέλη του τεχνικού τιμ κι όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με απόφαση της διοίκησης άλλωστε, ο "Ζάγα" ήταν προγραμματισμένο να προπονηθεί σε άλλη ώρα με το "γκρουπ εξέλιξης" και γι’ αυτό ήθελε να χαιρετίσει όλη την ομάδα και να αρχίσει να μαζεύει σιγά-σιγά τα προσωπικά του αντικείμενα, διότι μέσα στο επόμενο 48ωρο θα αναχωρήσει για την Ιταλία, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Πάρμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού του ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του, ενώ ο 19χρονος μπακ είχε κι ένα μικρό διάλογο με τον Λάζλο Μπόλονι, τον οποίο ευχαρίστησε για τις ευκαιρίες που του έδωσε και την εμπιστοσύνη που του έδειξε σ’ αυτό το διάστημα της συνεργασίας τους από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι σήμερα.

Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Φακούντο Σάντσες προπονήθηκε και την Παρασκευή (15/1) σε φουλ ένταση και πλέον είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Δύσκολα πάντως θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα

Σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης επέστρεψαν και οι Βιγιαφάνιες, Τζαβίδας, ενώ οι Κουρμπέλης, Σαβιέρ έκαναν γυμναστήριο και θεραπεία.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας στο μισό γήπεδο, παιχνίδι τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ