ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το "αντίο" του Συλαϊδόπουλου στους "πράσινους"

Παναθηναϊκός: Το "αντίο" του Συλαϊδόπουλου στους "πράσινους"
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος σε στιγμιότυπο από αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη MOTIONTEAM

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος αποχαιρέτισε τον Παναθηναϊκό έπειτα από 6 χρόνια κι ευχαρίστησε όλα τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε στο "τριφύλλι" από το 2015

Οι δρόμοι του Παναθηναϊκού με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο χώρισαν έπειτα από 6 χρόνια, με τους "πράσινους" να ενημερώνουν τον 42χρονο τεχνικό το απόγευμα της Τετάρτης (23/06) πως δεν θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους.

Ο Δωδεκανήσιος προπονητής, με ένα μήνυμα που ανέβασε το πρωί της Παρασκευής (25/06) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να πει το δικό του "αντίο" στο "τριφύλλι", ευχαριστώντας όλους τους παίκτες και τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε από το 2015 στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το μήνυμα του Συλαϊδόπουλου:

"Μετά από 6 χρόνια η συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό έφτασε στο τέλος της. Με το παρόν μήνυμα θα ήθελα ευχαριστήσω, όλους τους παίκτες από ακαδημία ως την πρώτη ομάδα, τους συνεργάτες- συναδέλφους και υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ για την συνεργασία σας και την υποστήριξη σας από την πρώτη μέρα που με υποδεχτήκατε στον σύλλογο. Ο καθένας από εσάς, υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μου τα προηγούμενα χρόνια.

Είμαι ευγνώμων προς τον σύλλογο και τους ανθρώπους του (γιατί για μένα ο σύλλογος είναι οι άνθρωποι του) για την εμπιστοσύνη που εισέπραξα και την εξελικτική μου πορεία τόσο σαν προπονητής, αλλά πολύ περισσότερο σαν άνθρωπος, μέσα σε έναν τόσο μεγάλο οργανισμό.

Αντλώ χαρά γνωρίζοντας ότι έχουμε βοηθήσει αρκετά από τα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία να βρίσκουν ρόλο και να γίνονται σημαντικοί για την πρώτη ομάδα και τον σύλλογο.

Σήμερα ολοκληρώνεται τυπικά η επαγγελματική μου σύνδεση με τον σύλλογο, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να αλλοιώσει ούτε το 1% της συναισθηματικής σχέση μου προς όλους εσάς.

Εύχομαι τα καλύτερα για τον σύλλογο, καλή συνέχεια σε όλους...".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ