ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Την Τρίτη (13/4) η μαγνητική του Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ από το ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ από το ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Το μεσημέρι της Τρίτης (13/4) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ο Μπαρτ Σένκεφελντ για να εξακριβωθεί το ακριβές πρόβλημα στον προσαγωγό του και το κατά πόσο έχει πιθανότητες για να προλάβει το καθοριστικό ματς της Κυριακής (18/4) με τον Άρη.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό άφησε αρκετές αγωνιστικές "πληγές" στον Παναθηναϊκό, καθώς εκτός απ’ την ήττα με 3-1 και τα πάμπολλα λάθη των "πράσινων", υπήρξαν και απώλειες. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας αποβλήθηκε στο 66' και θα χάσει το κυριακάτικο (18/4, 15:00 NOVASPORTS), καθοριστικό παιχνίδι με τον Άρη στο "Απόστολος Νικολαΐδης", για την 4η αγωνιστική των playoffs, ενώ υπάρχει "θέμα" και με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο λόγω έντονων ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Το πρόβλημα του Ολλανδού αμυντικού έχει δημιουργήσει σχετική ανησυχία στο "στρατόπεδο" των πράσινων, αφού εάν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί η άμυνα του Παναθηναϊκού θα μείνει "γυμνή" από επιλογές.

Ο Σένκεφελντ, θα υποβληθεί εντέλει σε μαγνητική τομογραφία στον προσαγωγό νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (13/4), πριν την προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού, προκειμένου να έχει ξεκάθαρη εικόνα το ιατρικό τιμ του "τριφυλλιού" για το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στο ντέρμπι της Κυριακής (11/4) στο Φάληρο και το κατά πόσο υπάρχουν ελπίδες να προλάβει το κυριακάτικο (18/04) παιχνίδι με τον Άρη.

Από εκεί και πέρα, ο Σεχ Νιάς, που τραυματίστηκε στον καρπό προς το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έπειτα από μία άτσαλη πτώση του στο γήπεδο από διεκδίκηση της μπάλας με τον Καμαρά (σε φάση που δεν δόθηκε καν φάουλ), αισθανόταν καλύτερα τη Δευτέρα (12/4), όμως για παν ενδεχόμενο θα βγάλει κι αυτός μία ακτινογραφία την Τρίτη (13/4).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ