ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θέλει δανεικό από την Ανζέ τον Σάντα Τιούμπ σύμφωνα με τους Γάλλους

Ο Σάντα Τιούμπ μαρκάρει τον Νεϊμάρ στο Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Σάντα Τιούμπ μαρκάρει τον Νεϊμάρ στο Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν 2019 MICHEL EULER/ASSOCIATED PRESS

Ο Πιέρ Ντρεοσί συζητάει με την Ανζέ για τον εξάμηνο δανεισμό του Σάντα Τιούμπ από τη Σενεγάλη σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Μεντόσα.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει παντού για παίκτες ώστε να ενισχυθεί έστω και τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών και ο Πιέρ Ντρεοσί έχει χτυπήσει κάθε πιθανή πόρτα. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «le10sport» ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύεται τον εξάμηνο δανεισμό του 25χρονου Σενεγαλέζου Σάντα Τιούμπ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Τιούμπ επιθυμεί να φύγει από την Ανζέ, επειδή παίρνει λίγο χρόνο από τον προπονητή Στεφάν Μουλίν και ο γενικός διευθυντής των πράσινων έχοντας ενημερωθεί για την κατάσταση του προσπαθεί να την εκμεταλλευτεί και έχει επαφές με τους παράγοντες της γαλλικής ομάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τιούμπ είναι μια λύση που εξετάζεται από τους πράσινους σε περίπτωση που δεν μπορέσει το τριφύλλι να αποκτήσει από τώρα τον Μεντόσα ο οποίος είναι ο νούμερο ένας στόχος.

Η Ανζέ αγωνίζεται στη Ligue 1 και ο Τιούμπ έχει φέτος 16 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ. Όμως, οι παρουσίες του είναι ολιγόλεπτες, αφού ο συνολικός χρόνος του Αφρικανού είναι 704 λεπτά.

Βέβαια έχει πίσω του μια αρκετά πλούσια καριέρα παρά το νεαρό της ηλικίας του καθώς έχει αγωνιστεί επίσης σε Νιμς, Γκινγκάμπ, Μπαστιά και Νις ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Καέν.

Ο Τιούμπ έχει συμβόλαιο με την Ανζέ έως τον Ιούνιο του 2023 και φυσικά η ομάδα του δεν συζητά την πώληση του αλλά μόνο τον εξάμηνο δανεισμό του και για αυτό στο τριφύλλι θα κινηθούν για την περίπτωση του μόνο αν δεν προχωρήσει του Μεντόσα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ