ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συμβόλαιο 600.000 ευρώ για τον στόπερ

Ο Γιοβάνοβιτς από την παρουσίαση του στον Παναθηναϊκό | 16 Ιουνίου 2021
Ο Γιοβάνοβιτς από την παρουσίαση του στον Παναθηναϊκό | 16 Ιουνίου 2021 EUROKINISSI

Το ποσό που είναι διατεθειμένος να προσφέρει ο Παναθηναϊκός για το συμβόλαιο του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού που θα αποκτηθεί το εφετινό καλοκαίρι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείχνει να έχει ξεχωρίσει πλέον δύο περιπτώσεις αριστεροπόδαρων κεντρικών αμυντικών απ’ τις δεκάδες που έχουν προταθεί τις τελευταίες εβδομάδες στον Παναθηναϊκό και οι "πράσινοι" είναι έτοιμοι πλέον να περάσουν στο επόμενο στάδιο: Αυτό των απευθείας επαφών με τους "στόχους" που έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό ο Σέρβος τεχνικός, αν και παράλληλα θα συνεχιστεί η αναζήτηση απ’ τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Το συμβόλαιο που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι "πράσινοι" στον στόπερ που θα αποκτηθεί το εφετινό καλοκαίρι για να ηγηθεί της άμυνας, θα είναι κατά πολύ υψηλότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Για την ακρίβεια θα προσεγγίσει επίπεδα του... 2015, με τον Παναθηναϊκό να διαθέτει ένα ποσό που θα φτάσει τις 600.000 ευρώ σε "καθαρές" αποδοχές, δίχως να υπολογίζονται μπόνους στόχων, συμμετοχών κλπ.

Συμβόλαιο που αυτή τη στιγμή έχουν στο "τριφύλλι" οι Λούκας Βιγιαφάνιες και Φεντερίκο Μακέντα και είναι λίγο πιο χαμηλό απ’ αυτό του Μαουρίσιο Σιλβέιρα.

Το τελευταίο "μεγάλο" συμβόλαιο που έδωσε ο Παναθηναϊκός σε κεντρικό αμυντικό ήταν το καλοκαίρι του 2015 στον Σέρχιο Σάντσεθ (κι εν μέσω capital controls μάλιστα), ο οποίος υπέγραψε με "καθαρές", ετήσιες απολαβές λίγο κάτω απ’ τις 700.000 ευρώ. Ποσό που δεν έπιασε κανείς απ’ τους στόπερ που ακολούθησαν σ’ αυτή την εξαετία. Και δεν ήταν και λίγοι. Μία ενδεκάδα -Τελάντερ, Μολέδο, Ιβανόφ, Σαμπά, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Πούγγουρας, Παντελάκης, Σένκεφελντ, Νούνες, Βέλεθ- με "ταβάνι" τις 360.000 ευρώ του Μολέδο και το αντίστοιχο ποσό που πήρε στο δεύτερο συμβόλαιό του ο Σένκεφελντ.

Το ποσό των 600.000 ευρώ έχει μεταφερθεί κι απ’ τους "πράσινους" ως "όριο" για το συμβόλαιο του στόπερ και προς τους ατζέντηδες των παικτών που έχουν προτείνει παίκτες τις τελευταίες εβδομάδες. Βεβαίως, εάν στην πορεία βρεθεί κάτι πραγματικά εξαιρετικό, δεν αποκλείεται να γίνει και μία "υπέρβαση", όμως το αρχικό πλάνο με το οποίο πορεύονται στο "τριφύλλι" πατάει πάνω σ’ αυτά τα χρήματα, όσον αφορά την ενίσχυση στα μετόπισθεν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ