ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο τέλος Ιουνίου η "πρώτη", στο Άλκμααρ η προετοιμασία

Παναθηναϊκός: Στο τέλος Ιουνίου η "πρώτη", στο Άλκμααρ η προετοιμασία
Στιγμιότυπο από παλιότερη προπόνηση της ομάδας του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Η ενημέρωση απ’ τους Ντρεοσί και Βλάχο για τις αλλαγές και τον προπονητή που "έρχονται" και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα μέσα Ιουλίου, σε προπονητικό κέντρο του Άλκμααρ.

Ο Παναθηναϊκός έβαλε κι επίσημα τίτλους... τέλους στην εφετινή, "εφιαλτική" σεζόν του, με τους παίκτες του να δίνουν το "παρών" για τελευταία φορά φέτος το πρωί της Δευτέρας (17/05) στο "Γ. Καλαφάτης", πριν ξεκινήσουν την άδεια... μαμούθ των 45 ημερών.

Από το ραντεβού στο προπονητικό κέντρο απουσίαζαν μόνο οι Καρλίτος, Βέλεθ, Χουάνκαρ και Αγιούμπ οι οποίοι είχαν πάρει σχετική άδεια απ’ την ομάδα για να φύγουν το πρωί της Δευτέρας (17/05) για τις πατρίδες τους, ενώ αντίθετα όλοι οι υπόλοιποι ήταν παρόντες.

Τα μέλη του προπονητικού επιτελείου και οι εργοφυσιολόγοι μοίρασαν στους παίκτες προγράμματα για την περίοδο των διακοπών τους, ζητώντας να τα τηρούν σε απόλυτο βαθμό, ενώ ακολούθως τους μίλησαν οι Πιέρ Ντρεοσί και Σπύρος Βλάχος, τονίζοντας πως η ομάδα θα επιστρέψει για την "πρώτη" της νέας χρονιάς στις 28 ή 29 Ιουνίου.

Τους ενημέρωσαν παράλληλα, πως επίκεινται σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και πως μέσα στις επόμενες 10 μέρες το αργότερο ο Παναθηναϊκός θα έχει νέο προπονητή (μαζί με το τιμ του). Κάτι που σημαίνει πως ίσως χρειαστεί (ανάλογα με το πλάνο του νέου τεχνικού) να αλλάξει η ημερομηνία της πρώτης συγκέντρωσης.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί για 10 μέρες στην Ολλανδία, σε προπονητικό κέντρο του Άλκμααρ από τα μέσα Ιουλίου και μετά, ανάλογα με το πότε θα προγραμματιστούν τα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ