ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σενάριο για Φαμπιάνο από την Κύπρο

Ο Φαμπιάνο από παιχνίδι της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό για το Champions League /23 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Φαμπιάνο από παιχνίδι της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό για το Champions League /23 Σεπτεμβρίου 2020 EUROKINISSI SPORTS

Ο 33χρονος γκολκίπερ της Ομόνοια, Φαμπιάνο, είναι το νέο όνομα που ήρθε να προστεθεί ως μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τους Κύπριους.

Το ένα μετά το άλλο τις τελευταίες μέρες τα σενάρια από την Κύπρο που εμπλέκουν, λόγω Γιοβάνοβιτς, τον Παναθηναϊκό με διαφορετικούς στόχους από τη Μεγαλόνησο.

Το τελευταίο εξ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες του kerkida.net είναι αυτό του Φαμπιάνο. Του 33χρονου γκολκίπερ της Ομόνοιας για τον οποίο στο παρελθόν είχαν δείξει ενδιαφέρον τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να βγει στην αγορά για γκολκίπερ, ενώ είναι πιθανή και η παραχώρηση του Διούδη. Η περίπτωση του Φαμπιάνο όμως μόνο εύκολη δεν είναι. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ που έχει περάσει μεταξύ άλλων από Φενέρμπαχτσε και Πόρτο έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Ομόνοια ενώ φέτος ήταν ακρογωνιαίος λίθος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από το τριφύλλι.

Ο Φαμπιάνο είναι γνωστός στη χώρα μας και από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που είχε κάνει με την Ομόνοια τόσο κόντρα στον Ολυμπιακό όσο και με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Τι αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Κύπρου ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ έλαβε μία σημαντική πληροφορία για τον Φάμπι. Αυτή σχετίζεται με το ενδιαφέρον του Παναθηναικού. Το ενδιαφέρον των πρασίνων της Αθήνας είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ και μάλιστα πολύ έντονο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι άριστος γνώστης των καταστάσεων στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, ουσιαστικά γνωρίζει τα πάντα. Ξέρει πως η Ομόνοια στήριξε φέτος ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας της στον Βραζιλιάνο γίγαντα. Ο Σερβοέλληνας κόουτς τον θέλει και μάλιστα πολύ. Όμως ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στην Ομόνοια. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς την Ομόνοια, χωρίς να... φορτωθεί ο λογαριασμός της".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ