ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σε συζητήσεις με τον Μπρινιόλι για να επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το 2026 σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο

Παναθηναϊκός: Σε συζητήσεις με τον Μπρινιόλι για να επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το 2026 σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός προτίθεται να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι μέχρι το καλοκαίρι του 2026, σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο φάκελος "ανανεώσεις" έχει ήδη ανοίξει εδώ κι αρκετές εβδομάδες στον Παναθηναϊκό, με τους "πράσινους" να επικεντρώνουν τον πρώτο κύκλο διερευνητικών των συζητήσεων με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι (Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Μπαρτ Σένκεφελντ, Ρουμπέν Πέρεθ, Δημήτρης Κουρμπέλης) προκειμένου να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με το "τριφύλλι" και να "δέσουν" το μέλλον τους στην ομάδα με νέα πολυετή συμβόλαια. Παραμένοντας βασικά κομμάτια του κορμού του Παναθηναϊκού και τα επόμενα χρόνια.

Την ίδια ώρα ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο αναφέρουν πως οι "πράσινοι" έχουν κάνει αντίστοιχη κίνηση και με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, μολονότι ο Ιταλός γκολκίπερ δεσμεύεται με τους "πράσινους" έως το 2024.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος και "ειδικός" επί μεταγραφικών (κι όχι μόνο) θεμάτων, Λούκα Ντι Μάρτζιο, ανέφερε σε δημοσίευμά του πως οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" επιθυμούν να "δέσουν" με νέο συμβόλαιο -έως το 2026- τον 31χρονο γκολκίπερ, ο οποίος αποδείχθηκε σε μία εξαιρετικά έξυπνη και πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Παναθηναϊκό από τον Αύγουστο του 2021.

Όταν κι αποκτήθηκε εντελώς "αθόρυβα" ως ελεύθερος από την (τότε) πρωταθλήτρια της Serie B, Έμπολι, με τον "τίτλο" του καλύτερου γκολκίπερ της κατηγορίας για τη σεζόν 2021/22.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ