ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σε επαφές με Μπρεστ για τον Μπατόκιο

Ο Κριστιάν Μπατόκιο σε αγώνα για το Europa League όταν έπαιζε στην Ουντινέζε
Ο Κριστιάν Μπατόκιο σε αγώνα για το Europa League όταν έπαιζε στην Ουντινέζε 2011 ARTURO RODRIGUEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Παναθηναϊκός το παλεύει για την απόκτηση του Κριστιάν Μπατόκιο από την Μπρεστ με τον Ντρεοσί να βρίσκεται σε επαφές με τον 29χρονο μέσο τις τελευταίες 48 ώρες. (VIDEOS)

Μετά την "απόσυρση" του Παναθηναϊκού από την υπόθεση του Αμπντουλαγιέ Σισακό, οι άνθρωποι των πράσινων έστρεψαν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις, στην αναζήτησή τους για έναν αμυντικό μέσο, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες χαφ του ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πιέρ Ντρεοσί βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Ιταλο-αργεντινό Κριστιάν Μπατόκιο της Μπρεστ, προσπαθώντας να βρει τη "χρυσή τομή" με τη γαλλική ομάδα, για να φέρει στην Ελλάδα. Ο 29χρονος -γεννημένος στο Ροζάριο της Αργεντινής- μέσος, που έχει πολιτογραφηθεί Ιταλός (έχει 18 συμμετοχές και 2 γκολ με την U21 της "σκουάντρα ατζούρα") μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν κι εδώ και λίγες μέρες έχει ζητήσει να φύγει μέσα στον Ιανουάριο, διότι βλέπει ότι ο χρόνος συμμετοχής του στη γαλλική ομάδα έχει περιοριστεί κατά πολύ.

Αν και έχει παίξει σε 15 ματς της εφετινής Ligue1 με τη Μπρεστ, στις περισσότερες μπήκε ως αλλαγή (μόλις 3 ματς βασικός) και σε προ ημερών συζήτηση με τους διοικούντες τη γαλλική ομάδα, ζήτησε να αποχωρήσει.

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει σε τελικό στάδιο τις επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη και υπάρχει μία αρχική, προφορική συμφωνία. Και πλέον γίνεται προσπάθεια να βρεθεί σημείο επαφής και με τη Μπρεστ, η οποία αξιώνει περίπου 250.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τον Ντρεοσί να έχει σταντ-μπάι κι άλλον έναν αμυντικό μέσο, με τον οποίο έχει αντίστοιχα κάνει έναν αρχικό κύκλο συζητήσεων.

Να θυμίσουμε ότι για τον Μπατόκιο το τριφύλλι είχε ενδιαφερθεί και το περασμένο καλοκαίρι, με τον Τσάβι Ρόκα να κάνει προσπάθεια να τον φέρει στην ομάδα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ