ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρωτοχρονιάτικη προπόνηση με τον Χουάνκαρ ετοιμοπόλεμο ενόψει Λιβαδειάς

Ο Χουάνκαρ σχηματίζει τον αριθμό 22 στο Βόλος - Παναθηναϊκός
Ο Χουάνκαρ σχηματίζει τον αριθμό 22 στο Βόλος - Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό (3/1, 17:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) με τον Χουάνκαρ να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού απόλαυσαν σχεδόν ένα 24ωρο ξεκούρασης κι άλλαξαν το χρόνο μαζί με τις οικογένειές τους, όμως το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς (1/1) έδωσαν κανονικά το "παρών" στο Κορωπί, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τον πολύ σημαντικό εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (3/1, 17:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) για την 16η αγωνιστική της Super League.

Η πιο σημαντική "είδηση" για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν η παρουσία του Χουάνκαρ στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ισπανός μπακ, που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης επί δύο μέρες λόγω μυϊκών ενοχλήσεων που κουβαλούσε από τον αγώνα με τον ΟΦΗ, μπήκε σε φουλ ένταση και υπολογίζεται κανονικά πλέον για το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Για δεύτερη σερί μέρα προπονήθηκε σε φουλ ρυθμό κι ο νεοαποκτηθείς Τιμοτέους Πούχατς, ο οποίος αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με την βοιωτική ομάδα.

Ουσιαστικά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού κυλάει χωρίς προβλήματα, πέραν των μόνιμων απουσιών των Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Γκάνεα, Φρόκου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ