ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρώτη για Βέρμπιτς, γαστρεντερίτιδα ο Σπόραρ

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς με τα πράσινα
Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς με τα πράσινα INTIME

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Παρασκευής έγινε με νέα πρόσωπα και αρκετά προβλήματα. Ο Βέρμπις βρέθηκε στο Κορωπί και γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες ενώ ο Σπόραρ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Απόντες οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Χουάνκαρ.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Παναθηναϊκό μετά το ρεπό της Παρασκευής στο τριφύλλι και το φιλικό με τη Φόλενταμ. Μια επιστροφή που έγινε με νέα πρόσωπα καθώς ο Βέρμπιτς βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης", γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και έκανε θεραπεία καθώς είχε ένα τραυματισμό στο ματς της Ντινάμο με τη Φενέρ για τα προκριματικά του Champions League.

Αντίθετα απών ήταν ο έτερος Σλοβένος, ο Σπόραρ, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και αναμένεται τις επόμενες ώρες να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Τέλος από την προπόνηση απουσίαζαν οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ και ο Ιωαννίδης που αποχώρησε λόγω αδιαθεσίας από το φιλικό κόντρα στην Φόλενταμ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Παρασκευής κι ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν με τη Σλάβια Πράγας για τα προκριματικά του Europa Conference League. Οι Πράσινοι άρχισαν την προπόνηση με προθέρμανση και συνέχισαν με rondo και παιχνίδι κατοχής.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν περισσότερα από 45 λεπτά στο τελευταίο φιλικό με τη Φόλενταμ ολοκλήρωσαν νωρίτερα το πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν με παιχνίδι με μπάλα. Απόντες ήταν οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ και Ιωαννίδης.

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος έδωσε το παρών στο Γ. Καλαφάτης κι είχε μια πρώτη γνωριμία με τους Πράσινους, έκανε θεραπεία, ενώ ο Άντραζ Σπόραρ δεν προπονήθηκε καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ