ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρώτη για Σπόραρ, ατομικό ο Βέρμπιτς

Ο Σπόραρ στην προπόνηση του Παναθηναϊκού | 31 Ιουλίου 2022
Ο Σπόραρ στην προπόνηση του Παναθηναϊκού | 31 Ιουλίου 2022 PAO FC

Ο Σπόραρ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την Κυριακή και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Σλάβια Πράγας. Ατομικό ο Βέρμπιτς, απόντες οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ και Ιωαννίδης.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς της νέας σεζόν με τη Σλάβια Πράγας για το Europa Conference League συνεχίστηκε στο Γ. Καλαφάτης την Κυριακή (31/7) με ένα νέο πρόσωπο. Ο Άντραζ Σπόραρ ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον άφησε εκτός "Γ. Καλαφάτης" το Σάββατο (30/7) και την Κυριακή βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο, γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες, είχε ένα τετ α τετ με τον Γιοβάνοβιτς και έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Ο Σλοβένος γυμνάστηκε μόνο τους και από Δευτέρα (1/8) αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς εκγύμνασης, να μπει στην προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού και να ανεβάσει ρυθμούς ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (4/8) με τη Σλάβια Πράγας.

Αντίθετα θεραπεία έκανε ο Βέρμπιτς που αναμένεται να είναι έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς τις επόμενες μέρες ενώ απόντες ήταν και πάλι οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ και Ιωαννίδης.

Όσο για το πρόγραμμα της προπόνησης οι πράσινοι άρχισαν με προθέρμανση και συνέχισαν με rondo, παιχνίδι κατοχής και διπλό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ