ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε κι εξετάζεται ο αριστεροπόδαρος Νορβηγός στόπερ Ούλρικ Γένσεν

Ο Ούλρικ Γιένσεν κατά την απόκτηση του από τη Νόρτζελαντ
Ο Ούλρικ Γιένσεν κατά την απόκτηση του από τη Νόρτζελαντ PRINT SCREEN

Ο Νορβηγός Ούλρικ Γένσεν που έμεινε ελεύθερος την 1η Ιουλίου απ’ την Νόρτζελαντ της Δανίας είναι στις περιπτώσεις που προτάθηκαν εσχάτως κι εξετάζονται απ’ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού

Το θέμα της απόκτησης του (αριστεροπόδαρου) κεντρικού αμυντικού παραμένει ως προτεραιότητα στις μεταγραφικές αναζητήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, με στόχο να "κλείσει" η μεταγραφή πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Χορστ της Ολλανδίας την Κυριακή 18 Ιουλίου. Οι "πράσινοι" εξακολουθούν να τσεκάρουν με προσοχή την αγορά, με τον Νορβηγό Ούλρικ Γένσεν, να είναι μέσα στα ονόματα που προτάθηκαν τις τελευταίες ημέρες κι εξετάζονται απ’ το "τριφύλλι".

Ο 25χρονος στόπερ (γεννημένος στο Τρόμσο στις 17 Ιουλίου 1996), έχει μείνει ελεύθερος απ’ τη δανέζικη Νόρτζελαντ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε τα τελευταία 3,5 χρόνια, μετρώντας 115 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις κι έχοντας απολογισμό 8 γκολ και 4 ασίστ.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός βρέθηκε πριν από λίγους μήνες κοντά σε συμφωνία με ομάδα του αμερικάνικου MLS, ενώ είχε και συζητήσεις με τη Φέγενορντ που δεν προχώρησαν σε τελικό στάδιο.

Είναι διεθνής με όλες τις "μικρές" Εθνικές Ομάδες της Νορβηγίας από U15 έως U21 (έχει συνολικά 65 ματς και 1 γκολ), ενώ έχει κληθεί άλλες 4 φορές στην ανδρική ομάδα χωρίς όμως να πραγματοποιήσει ακόμη το ντεμπούτο του.

Ο Γένσεν, που ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Τρόμσο, περνώντας κι απ’ τα τμήματα υποδομής της Λιόν (2013-2016) έχει προταθεί εδώ και λίγες ημέρες στον Παναθηναϊκό και η περίπτωσή του εξετάζεται προσεκτικά απ’ τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν αρχίσει να καταλήγουν στις τελικές επιλογές τους για τη θέση.

Δουλειά στο transition

Στο αγωνιστικό σκέλος, η σημερινή (Παρασκευή, 09/07), 12η ημέρα προετοιμασίας των "πράσινων" περιελάμβανε μία πολύ δυνατή και απογευματινή προπόνηση. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δούλεψαν στο γήπεδο πάνω στην κυκλοφορία, την κατοχή μπάλας και το transition. Το πρόγραμμα εμπεριείχε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας με περιορισμούς και παιχνίδι σε τέσσερις εστίες στο μισό γήπεδο.

Ο Μαουρίσιο συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ξεχωριστό πρόγραμμα. Ο Περέα έκανε γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, ο Κουρμπέλης γυμνάστηκε ατομικά, ενώ ο Σένκεφελντ συνέχισε το δικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Σέχου απουσίασε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Το Σάββατο (10/07) οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ