ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποστολή του SPORT24 στην Ολλανδία: Προπόνηση με κίνητρο το συναγωνισμό στον Παναθηναϊκό

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία

Μια διαφορετική προπόνηση περίμενε τους παίκτες του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (28/7) το απόγευμα στην Ολλανδία, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ετοιμάζει ένα πρόγραμμα με ασκήσεις τεχνικής και ακρίβειας για τους παίκτες του.

Μια διαφορετική προπόνηση περίμενε τους παίκτες του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (28/7) το απόγευμα στην Ολλανδία. Μετά από τρεις δυνατές προπονήσεις με έμφαση στην τακτική και πολλά γκάζια από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του ετοίμασαν μερικές ασκήσεις τεχνικής και ακρίβειας και έβαλαν μέσα τον συναγωνισμό ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ολλανδία (Χορστ)-Αποστολή: Κώστας Γουλής

Πέντε διαφορετικές ασκήσεις περίμεναν τις τέσσερις ομάδες που έστησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς οι οποίες σε ρολόι προσπαθούσαν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους για να αναδειχτούν νικητές. Οι τέσσερις ομάδες ήταν οι:

Πορτοκαλί: Διούδης, Ιωαννίδης, Μαουρίσιο, Καμπετσής, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Κώτσιρας

Μαύροι: Αλεξανδρόπουλος, Ξενόπουλος, Αθανασακόπουλος, Ρόμπι, Σερπέζης, Σιδεράς.

Κίτρινοι: Βιγιαφάνιες, Βέλεθ, Μακέντα, Πέρες, Χριστογεώργος, Καρλίτος, Χουάνκαρ, Σάντσες

Πράσινοι: Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό, Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ, Σαβιέρ, Αϊτόρ.

Στη μία άσκηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προσπαθούσαν με κεφαλιές να πετύχουν το οριζόντιο δοκάρι. Στην άλλη, στην απέναντι εστία με σουτ αυτή τη φορά να βρουν το οριζόντιο δοκάρι.

Στην τρίτη εξ' αυτών οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" έπρεπε να έχουν τη μπάλα στον αέρα και να διανύσουν μια απόσταση κρατώντας ο ένας τον άλλο από το χέρι σε έναν κύκλο και να την πάνε μέχρι το καλάθι για να πάρουν τον πόντο.

Η τέταρτη ήθελε τους πράσινους να κάνουν μια πάσα με τόση δύναμη ώστε αυτή να σταματήσει μπροστά ακριβώς από τον Χρήστο Κόντη. Ενώ στην τελευταία οι "πράσινοι" έπρεπε να βάλουν ένα γκολ σε δύο μικρές εστίες που είχαν στηθεί η μία πίσω από την άλλη αλλά κυρίως στη δεύτερη.

Όλες αυτές οι ασκήσεις φυσικά γίνονταν κυκλικά. Η ομάδα που κέρδισε ήταν αυτή των πράσινων με τους Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό, Χατζηθεοδωρίδη, Αγιούμπ, Σαβιέρ και Αϊτόρ.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ποδοβόλεϊ και νέες μάχες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το θετικό για το τριφύλλι ήταν πως σε όλη την προπόνηση πήρε μέρος ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός των πράσινων για πρώτη φορά μετά από καιρό μετείχε σε τόσες ασκήσεις με μπάλα ενώ προς το τέλος έκανε ανοίγματα και τρεξίματα.

Στη διάρκεια του ποδοβόλεϊ ακούστηκαν και οι καλύτερες ατάκες καθώς οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς ήταν αρκετά χαλαροί. Η μια εξ αυτών ήταν όταν ο Ρούμπεν Πέρεθ έστρωσε τη μπάλα στον Χουάνκαρ και αυτή ήταν τόσο καλή που ο μέσος του Παναθηναϊκού είπε προς τον αριστεροπόδαρο μπακ: "Καραμελίτο".

Στην ίδια άσκηση ο Χουάνκαρ έκανε ένα τρομερό ψαλίδι και στην συνέχεια τον ακολούθησε και ο Καμπετσής με τους δύο συμπαίκτες να αυτοαποθεώνονται. Η διαφορά ήταν πως του Ισπανού πήγε μέσα ενώ του Έλληνα φορ για λίγο έφυγε έξω.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ