ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προληπτικά εκτός προπόνησης ο Χατζηγιοβάνης λόγω ισχίου

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο του φιλικού αγώνα με τη Μίλαν στο "Νερέο Ρόκο", Τεργέστη | Σάββατο 14 Αυγούστου 2021
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο του φιλικού αγώνα με τη Μίλαν στο "Νερέο Ρόκο", Τεργέστη | Σάββατο 14 Αυγούστου 2021 INTIME SPORTS

Δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (21/10) ο Τάσος Χατζηγιοβάνης εξαιτίας μικροενόχλησης στο ισχίο. Παίζει κανονικά στην Τρίπολη, "επέστρεψε" ο Λούντκβιστ.

Χωρίς τον Τάσο Χατζηγιοβάνη συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης (21/10) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του σαββατιάτικου (23/10, 20:30, Novasports Prime) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Θ. Κολοκοτρώνης" στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο διεθνής εξτρέμ είχε μία ενόχληση στο ισχίο από την προπόνηση της Τετάρτης (20/10) κι έμεινε εκτός προληπτικά, προκειμένου να μην "φορτώσει" κι άλλο το πόδι του. Δεν φαίνεται πάντως να είναι κάτι ανησυχητικό κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τεθεί από αύριο στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και θα είναι στην "πράσινη" αποστολή.

Μέρος του προγράμματος έκανε κι ο Ραμόν Λούντκβιστ που ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ σε ένα κομμάτι των ασκήσεων συμμετείχε κι ο Αγιούμπ.

Οι Φεντερίκο Μακέντα, Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση της Πέμπτης (21/10) περιελάμβανε ως επί το πλείστον τακτική, με τον Γιοβάνοβιτς να επικεντρώνεται στα σημεία -ιδίως της μεσοαμυντικής γραμμής- που θέλει να διορθώσουν οι παίκτες του, αλλά και στο πως θα πρέπει να "χτυπήσουν" την άμυνα του Αστέρα στο ματς του Σαββάτου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ