ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προλαβαίνει ΠΑΟΚ ο Σένκεφελντ, με Αστέρα ο Χατζηγιοβάνης

Ο Σένκεφελντ με τον Σβιντέρσκι από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ
Ο Σένκεφελντ με τον Σβιντέρσκι από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση της Πέμπτης (22/4) και όλα δείχνουν πως θα προλάβει να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής (25/4) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δεν ισχύει το ίδιο και για τον Τάσο Χατζηγιοβανη.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια των playoffs και δη αυτό της Κυριακής (25/4, 15:00, NOVASPORTS) που ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν αφήνουν χρόνο για ξεκούραση στους πράσινους. Για αυτό και την Πέμπτη (22/4) το απόγευμα οι παίκτες του τριφυλλιού προπονήθηκαν στο "Γ. Καλαφάτης".

Τα ευχάριστα νέα για τον Λάζλο Μπόλονι είναι πως πιθανότατα θα έχει στη διάθεση του για την αναμέτρηση τον Μπαρτ Σένκεφελντ ο οποίος την Πέμπτη ναι μεν γυμνάστηκε μόνος του αλλά ανέβασε τους ρυθμούς εκγύμνασης και όλα δείχνουν πως θα προλάβει.

Δεν ισχύει το ίδιο με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη όμως ο οποίος και την Πέμπτη έκανε θεραπεία και θα είναι με βάση τα έως τώρα δεδομένα διαθέσιμος για το ματς με τον Αστέρα στις 5/5.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση της Πέμπτης έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό σε δύο ημίχρονα 30 λεπτών. Το σκορ του "οικογενειακού" διπλού ήταν 1-0 με σκόρερ τον Μπουζούκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ