ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πολύ "ζεστό" το ενδιαφέρον για τον Πραξιτέλη Βούρο

Ο Πραξιτέλης Βούρος
Ο Πραξιτέλης Βούρος INTIME

Ο Παναθηναϊκός έχει στα "ραντάρ" του τον Πραξιτέλη Βούρο του ΟΦΗ ως μια από τις περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας, όπου δεδομένα θα γίνει μια προσθήκη στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Αν κι όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού έχει επικεντρωθεί στον μεθαυριανό (21/5, 20:00) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, στα ενδότερα του κλαμπ ήδη "τρέχουν" υποθέσεις που αφορούν τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός έχει στο μπλοκάκι του περιπτώσεις κι απ' την εγχώρια αγορά, με το όνομα του Πραξιτέλη Βούρου του ΟΦΗ να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των επιλογών των ανθρώπων του "τριφυλλιού" απ' την Ελλάδα.

Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να κινηθούν δεδομένα -τουλάχιστον για έναν- στόπερ το εφετινό καλοκαίρι κι ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός της κρητικής ομάδας, ενδιαφέρει πολύ "ζεστά" τον Παναθηναϊκό.

Στο συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2020 με τον ΟΦΗ υπάρχει οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο, απ' τη στιγμή που θα έπιανε έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Κάτι που έγινε κατά τη διάρκεια της χρονιας κι ο παίκτης, δεσμεύεται πλέον για άλλον ένα χρόνο με τους Κρητικούς.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει διερευνητικές επαφές και με τις δύο πλευρές (ΟΦΗ και παίκτη) κι όταν τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του, απ' τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα εντείνει τις συζητήσεις για να προχωρήσει στην απόκτηση του Βούρου, ενισχύοντας και το ελληνικό στοιχείο στο δυναμικό του.

Οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό, αλλά και κάποιους απ' τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, ενώ σίγουρα θα παίξει ρόλο και η καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην παραχώρηση του Γιάννη Μπουζούκη προς τον ΟΦΗ στα τέλη Ιανουαρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ