ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πήρε 22 παίκτες στην αποστολή για Ατρόμητο ο Γιοβάνοβιτς, μόνος απόντας ο ανέτοιμος Μακέντα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός | 3 Οκτωβρίου 2021
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός | 3 Οκτωβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το νοκ-άουτ ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (27/10, 19:00, COSMOTE SPORT 2 HD) και κατόπιν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη αποστολή, στην οποιά συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει τη νίκη στην Super League Interwetten στις τέσσερις εξόδους του μακριά από την Λεωφόρο, έχοντας ως απολογισμό 1 ισοπαλία (με Ολυμπιακό) και 3 ήττες (με ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη και Αστέρα), ωστόσο την Τετάρτη καλείται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (27/10, 19:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) να αφήσει πίσω του αυτό το αρνητικό σερί αν θέλει να συνεχίσει στο θεσμό του Κυπέλλου.

Και αυτό γιατί το ματς απέναντι στον Ατρόμητο για τον 5ο γύρο είναι νοκ-άουτ, με το τριφύλλι να χρειάζεται τη νίκη όχι μόνο για να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των "16" της διοργάνωσης αλλά και για να βελτιώσει την ψυχολογία του, που έχει δεχτεί αρκετά χτυπήματα λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων στα εκτός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα.

Σε αυτό το σημαντικό ραντεβού, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλησε να αφήσει ούτε έναν εκτός μάχης, αφού στην αποστολή που ανακοίνωσε την Τρίτη, συμπεριέλαβε 22 συνολικά ποδοσφαιριστές.

Ο μόνος που έμεινε εκτός είναι ο ανέτοιμος Φεντερίκο Μακέντα, ενώ ο Σιδεράς βρήκε θέση στα στόπερ αφήνοντας εκτός τον Ενγκμπακοτό, από τη στιγμή που βάσει κανονισμού η κάθε ομάδα στο Κύπελλο είναι υποχρεωμένη να έχει στην αποστολή της δύο παίκτες κάτω των 20 ετών (ο άλλος είναι ο Αλεξανδρόπουλος).

Αναλυτικά η 22μελής αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σιδεράς, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ